Comunicate de Afaceri

 Ultima ora

Media / Comunicare

Inceputul unei cariere de succes in cadrul Chat Studio

  Inceputul unei cariere de succes in cadrul Chat Studio
Chat Studio este in cautare de noi fete. De fete tinere, dornice sa invete ceva nou, dornice sa-si rotunjeasca substantial veniturile, dornice sa fie independente si sa devina femei de succes.
Citeste tot articolul Dual Creative

Agentia de Print sprijina mediul de afaceri din Romania

Agentia de Print – prima companie romaneasca de brokeraj de tipar - se implica, in mod activ, in sprijinirea mediului de afaceri din Romania si este prezenta, in calitate de partener, la evenimente de referinta din numeroase industrii.
Citeste tot articolul Nomade Communication

Ce înseamna videochat?

  Ce înseamna videochat?
Ce înseamnă videochat? Întrebarea asta ar putea avea o grămadă de răspunsuri, în funcție de persoana căreia îi este adresată.
Citeste tot articolul Dual Creative

Tempo Advertising a lansat Tempo BTL, sub conducerea lui Carmen Zahiu (Rotaru)

Tempo Advertising a lansat recent divizia de evenimente Tempo BTL. Noua entitate este condusa de Carmen Zahiu (Rotaru), fost General Director la MediaPro Studios. Astfel, Zahiu se intoarce in familia Tempo, agentie in care si-a facut debutul in publicitate in 2004, in functia de Junior Executive in departamentul de BTL.
Citeste tot articolul Oprea Romanita Mihaela PFA

Top cele mai performante agenţii de PR 2017

  Top cele mai performante agenţii de PR 2017
Miercuri, 11 octombrie, în cadrul Galei Biz PR Awards, Revista Biz a lansat rezultatele topului celor mai performante agenţii de PR, ediţia 2017, un studiu BIZ şi Unlock Market Research, aflat la a cincea ediţie.
Citeste tot articolul Comunicate de Afaceri

Afacerile, provocarea suprema pentru oamenii intreprinzatori

  Afacerile, provocarea suprema pentru oamenii intreprinzatori
Exista persoane care inca din perioada adolescentei sunt pasionate de proiecte care implica viitorul si care au ca scop progresul continuu, indiferent de evolutie sau ostilitati.
Citeste tot articolul Pro Intersoft 2010

Importanța recenziilor în industria de wellness 8 din 10 clienți citesc review-urile înainte de a merge într-un centru SPA

  Importanța recenziilor în industria de wellness  8 din 10 clienți citesc review-urile înainte de a merge într-un centru SPA
The Public Advisors, compania de consultanță în comunicare și relații publice, în colaborare cu institutul de cercetare iSense Solution au elaborat un studiu de piață cu privire la percepția românilor asupra modului în care aceștia sunt influențați de review-uri în alegerea unui centru wellness & SPA.
Citeste tot articolul The Public Advisors

Accesoriile preferate toamna aceasta

  Accesoriile preferate toamna aceasta
Imbracamintea si incaltamintea sunt esentiale in momentul in care ne dorim sa construim o tinuta pentru o iesire in oras sau chiar si in zilele obisnuite. De fiecare data optam pentru un look impecabil, care sa se potriveasca stilului nostru si sa fim in ton cu tendintele acestui sezon.
Citeste tot articolul Alex Musat