Comunicate de Afaceri

 Ultima ora

Agricultura

Motosapa, un aliat de nadejde pentru micii si marii agricultori

Agricultura reprezinta una dintre cele mai comune activitati pe care le desfasuram de-a lungul unui an.
Citeste tot articolul SC TOTAL TOOLS SRL

Noile hainute copilaresti si in trend ale celui mic

  Noile hainute copilaresti si in trend ale celui mic
Vrei sa iti lasi copilul sa isi exprime personalitate prin hainutele pe care le poarta ? Vezi care sunt tendintele in materie de haine pentru copii!
Citeste tot articolul Team

Importanta concediului pentru relaxare

  Importanta concediului pentru relaxare
Perioada de vacanta este cea mai asteptata, atat pentru copii, dar mai ales pentru adulti. Stresul acumulat pe durata intregului an a devenit principalul motiv pentru care oamenii isi planifica concediul cu mult timp in urma, iar perioada pana la acesta pare infinita de cele mai multe ori.
Citeste tot articolul Alex Musat

Ce probleme iti cauzeaza Buha Verzei

O insecta care ne cauzeaza foarte multe probleme in gradina este buha verzei. Aceasta datorita daunelor pe care le provoaca este considerata una din cele mai periculoase insecte pentru gradinile noastre si din pacate gradinarii cunosc foarte putine lucruri despre ea.
Citeste tot articolul Degradina

Terenurile de tenis cu gazon artificial

Tenisul este recunoscut ca un sport internaţional popular, cu jucători din diferite părţi ale lumii. Este bine cunoscut faptul că se numără printre numeroasele sporturi majore, cum ar fi voleiul şi fotbalul. Singurul lucru pe care aceste sporturi deosebite îl au în comun sunt diferitele tipuri de terenuri de joc pe care participa sportivii.
Citeste tot articolul Atlas Sport

CURS autorizat ANC si TUV Thuringen "Managementul proiectelor"

Top Quality Managemant (www.cursuriautorizate.ro) deruleaza o noua sesiune de curs in urma careia puteti dobandi competente cheie in domeniul managementului de proiecte, prin care sa puteti scrie si gestiona proiecte cu reale sanse de reusita. In urma absolvirii puteti obtine atat un certificat de absolvire ANC cat si un certificat recunoscut la nivel international (Tuv Thuringen e.V. Germania, o...
Citeste tot articolul Top Quality Management

Alpinisti utilitari Timisoara

Alpinismul utilitar sau lucrul in coarda are radacini milenare si e sigur ca printre primii lucratori care au urcat respectiv coborat si au fost atarnati de sfori au fost marinarii care se aflau pe corabiile cu panze. Vechii muncitori in constructii au folosit si ei sforile pentru mai multe operatii la inaltime si au vizat in primul rand siguranta proprie.
Citeste tot articolul Abira Web

Importanța unei diete echilibrate și rolul berii în alimentație

București, 9 iunie 2017: Alimentația ne ajută să oferim organismului combustibilul și catalizatorii necesari proceselor vitale și reprezintă un element extrem de important pentru asigurarea unui stil de viață sănătos. Variația, combinarea grupurilor de alimente și băuturi care să își completeze reciproc deficiențele de compoziție reprezintă cheia evitării carențelor de orice fel și alcătuirea unei...
Citeste tot articolul The Public Advisors