Comunicate de Afaceri

40% rata de succes pentru tigara electronica in randul fumatorilor care nu isi doresc sa renunte la tigari!

Studiul a implicat 40 de fumatori din Catania, Italia, care nu erau interesati sa renunte la fumat, la momentul recrutarii pentru studiu. Subiectii au primit tigari electronice si au fost aprovizionati timp de sase luni cu consumabile. Subiectii au fost analizati timp de doi ani.

Surprinzator a fost ca, desi niciunul dintre fumatorii participanti nu isi dorea sa renunte la tigarile din tutun, 40 % dintre acestia fie au renuntat complet la tigari fie au redus numarul lor la mai putin de jumatate. Mai exact, 12,5 % dintre fumatori au renuntat complet si 27,5% au redus consumul lor cu mai mult de jumatate. In acest ultim grup, consumul mediu de tigari a scazut de la 24 de tigari pe zi, la inceputul studiului, la doar 4 tigari pe zi. De retinut ca in timpul studiului subiectii nu au fost consiliati, nu au folosit alte medicamente, nu au primit nici macar suport telefonic.

Tigara electronica a fost inventata in anul 2003 de catre un farmacist chinez. In 10 ani acest dispozitiv a avut o crestere uriasa in randul fumatorilor. In prezent, exista cateva milioane de utilizatori de tigara electronica la nivel mondial. Acest succes se datoreaza faptului ca dispozitivul satisface, pe langa pofta de nicotina, si ticul de a duce tigara la gura.

Despre Vipercig

Vipercig comercializeaza tigari electronice Premium. Numai la noi veti gasi o tigara electronica de calitate, ce o vom recomanda in functie de stilul Dvs. de fumat. Tigara electronica trebuie aleasa in functie de cat de mult fumam pe zi si de taria tigarilor pe care le fumam. Toti clientii nostri sunt consiliati telefonic pentru a alege cea mai potrivita tigara electronica. Alegeti tigari electronice originale, pentru a obtine rezultatele scontate... adica renuntatul la fumat!

Mai multe informatii pe http://www.vipercig.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vipercig

Comentarii

Cauta

Categorii populare