Comunicate de Afaceri

A inceput scoala. Tu cum iti protejezi copilul fara sa-i stirbesti libertatea de miscare?

A inceput scoala. Tu cum iti protejezi copilul fara sa-i stirbesti libertatea de miscare?

Prima zi de scoala. Randuri randuri de copii merg spre scoala de mana cu parintii. Apoi vin de mana cu parintii acasa. Imaginea se repeta zi dupa zi, zi dupa zi. Lucru natural pana la o varsta. Dar vine o zi cand copilul iti spune: „Mami, nu mai veni cu mine la scoala, sunt destul de mare, ma descurc singur!” Intelegi in spatele acestei afirmatii si un pic de „Ma faci de ras”, dar nu conteaza neaparat motivele. Cert este ca a crescut si vrea sa-si demonstreze independenta.
Tu, parinte responsabil, vrei sa fii sigur ca merge la scoala si nu bate mingea pe maidane, dar fara ca, pentru asta, sa-l urmaresti sau sa angajezi un detectiv. Cum poti sa afli la ce ora a ajuns acasa, ca isi face temele, ba chiar sa-l ajuti la teme fara sa trebuiasca ca pentru asta sa-ti iei concediu?
SafeKids GPS Locator este solutia pentru prima parte a problemei. O camera de luat vederi dotata cu inteligenta (aproape umana) rezolva cealalta parte a problemei.

SafeKids GPS Locator
SafeKids GPS Locator, singurul dispozitiv de localizare GPS conceput special pentru copii, este, arata si functioneaza ca un ceas de mana, asa ca nu trebuie ca cel mic sa tina minte sa il ia cu el in ghiozdan. Odata fixat la mana copilului, dispozitivul nu poate fi desfacut decat de catre parinte. Insa inauntrul acestui ceas se afla un sistem GPS, care permite parintilor sa stea mai linistiti cand copiii lor fie se intorc de la scoala, fie sunt afara la joaca, ori in excursie.
Tot ce aveti nevoie este un smartphone sau un computer cu conexiune la Internet, prin intermediul caruia aveti acces la interfata care va arata exact pozitia GPS a copilului.
Daca aveti impresia ca SafeKids GPS Locator este prea restrictiv, aflati ca puteti seta din portal o bariera invizibila de siguranta, in care copilul este liber sa se miste in voie. Primiti in schimb o notificare daca acesta paraseste zona de siguranta si puteti afla exact locatia unde se afla.
Copilul nu trebuie sa se sperie de ideea de “urmarire”, acesta fiind doar un exemplu in care tehnologia ne ajuta sa-i lasam copilului libertatea de care are nevoie. Prin urmare, SafeKids GPS Locator vine cu conceptul de a ajuta parintii sa fie mai linistiti si mai relaxati atunci cand copiii lor se bucura de libertatea copilariei lor.

Sa ne imaginam acum un alt scenariu: aveti copil mai mic, inca nu are nici macar varsta gradinitei si sta acasa cu o bona angajata. Pentru binele lui, i-ati facut un program destul de strict si vreti sa va asigurati ca bona a inteles perfect insemnatatea acestui program si il respecta, ca si traseul pe care trebuie sa-l faca cu copilul, atunci cand il scoate la plimbare sau la joaca. SafeKids GPS Locator poate fi un bun instrument de a verifica acest lucru, fara ca bona sa se simta urmarita, si astfel sa apara probleme de incredere, care pot sapa in relatia ta, ca parinte, cu bona. Pur si simplu, plasati ceasul la mana copilului si puteti sti in orice moment unde se afla acesta, daca e inca in parc la ora mesei sau dimpotriva, doarme mai devreme.

Camera de luat vederi
Odata ajuns acasa de la scoala, ai prefera ca scolarul sa-si faca temele, in loc sa se joace. Pentru aceasta, in camera lui puteti instala o camera de luat vederi cu ajutorul careia il puteti urmari chiar de la serviciu. Camera urmareste copilul, putandu-se orienta singura cu 360 de grade. Cum puteti sa-l ajutati la lectii? Simplu: camera are un microfon si boxe incorporate, astfel ca este suficient ca scolarul sa citeasca cu voce tare cerinta problemei si iti poate auzi sfaturile pentru rezolvare.

Atat dispozitivul SafeKids GPS Locator, cat si camera de luat vederi care ajuta copiii sa-si rezolve temele sunt distribuite in Romania de LogSoft Grup, prin www.safekids.ro. Log Soft Grup ofera solutii de siguranta pentru copii. Firma este unic importator in Romania al produsului SafeKids GPS Locator.

Atentie! Niciun produs, oricat de multa tehnologie ar incorpora, nu tine loc de grija parinteasca si nu se poate constitui in substitut al prezentei parintelui alaturi de copil, in educatia lui, al grijei acestuia fata de cei mici. Insa produsele noastre va ajuta sa le puteti permite copiilor sa aiba o copilarie linistita, ferita de griji, in libertatea care sa ii ajute sa devina adulti independenti si responsabili.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Safe Kids

Comentarii

Cauta

Categorii populare