Comunicate de Afaceri

Accesorii de vara

Magazinul online Luxury Gifts isi doreste sa iti arate ce bijuterii se poarta in vara lui 2015 si modul in care le poti asorta hainelor tale, precum si ocazia de a le cumpara la preturi ideale. Fii cu ochii pe rafturile online si vaneaza cele mai interesante oferte de preturi.

Moda verii 2015

Pentru a afla ce trebuie sa cumperi, este necesar sa afli ce se poarta in 2015 si cum poti asorta cele mai interesante piese cumparate online.

Primele accesorii la mare cautare sunt colierele lungi cu diverse materiale. Vara o sa fie destul de greu sa porti coliere mari din metal, care sunt incomode, desi sunt foarte estetice. Tocmai de aceea, poti purta diverse combinatii lungi de materiale care pot crea o piesa care sa scoata in evidenta intreaga tinuta. Materialele din care este facut colierul pot fi lemn, pietre pretioase, lantisoare fine, pandantive mari, cristale sau perle.

Urmatorul accesoriu ar fi cerceii mari, lungi, creati atat din materiale valoroase, cristale austriece, cristale Swarovski, cat si din material precum, lemn, pene sau metale Se asaza perfect alaturi de parul strans in coada sau o tunsoare scurta.

Bratarile voluminoase revin si ele in forta, fiind piesele foarte cautate din 2015. Materialele pot sa fie de diverse culori si modele diferite, pietricele, perle, forme din lemn sau bucati de piele dar si cristale Swarovski delicate. Odata cu bratarile, poti asorta inele interesante, flamboyante si colorate, cu structuri masive din pietre si cristale.

Asortate cu tinute simple, in culori uni, bijuteriile pot ajuta la evidentierea unei atitudini puternice iar un alt lucru care contribuie la potrivirea bijuteriilor potrivite este alegerea lor in functie de subton. Daca esti in cautarea unui magazin online care sa corespunda criteriilor, alege https://www.luxurygifts.ro/.

Subtonurilor reci de piele li se potrivesc metale argintii, aur alb sau platina. Perlele albe si diamantele, pietrele pretioase de culoare roz, mov, albastru sau magenta sunt cele spre care trebuie sa se indrepte cel mai des. Persoanele a caror piele are subton alb pot sa poarte metale aurii, aur, cupru sau alama. Culorile pietrelor pe care le poarta este recomandat sa fie corai, maro, verde, piersica sau turcoaz.

Forma fetei este un alt criteriu, figurilor ovale fiindu-le recomandat sa evite cerceii lungi si colierele prea largi sau la baza gatului. Pentru fetele alungite sunt ideali cerceii cu surub, de marimi mari, pentru a contrasta cu lungimea fetei. Pentru forma rotunda sau patrata a capului poti incerca cerceii voluminosi, in forma de lacrima. Pentru fetele in forma de diamant sau inima, puteti incerca cercei care care alungesc fata, si colierele la baza gatului care inmoaie unghiul ascutit al barbiei.

Incearca sa te folosesti de aceste trucuri si recomandari si vei reusi sa imbunatatesti prezenta ta feminina in vara 2015 sau stilul in care faci bijuterii cadou!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare