Comunicate de Afaceri

Agentia de turism TripTailor iti propune Viena ca destinatie de city break

Daca ai nevoie de o pauza de la activitatile zilnice, atunci opteaza pentru un city break!
Excursiile de tip city break sunt ideale atunci cand nu ai un buget asa mare si nici nu ai suficient timp pentru un sejur, dar vrei sa vizitezi neaparat un oras.

Batranul continent are foarte multe orase frumoase, ce merita vizitate cel putin o data in viata, iar capitala Austriei este unul dintre ele. Alege un city break Viena daca vrei sa vezi un oras unic!
Orasul de pe Dunare este unul dintre cele mai mari orase din Europa si este recunoscuta pentru farmecul ei aparte. In plus, ai o multime de obiective turistice importante de vazut daca alegi un city break Viena. www.triptailor.ro/city-break-austria/city-break-viena
Printre acestea se numara Castelul Schonbrunn, ce a fost resedinta de vara a Casei de Habsburg, Catedrala Sfantul Stefan, Catedrala Sf. Barbara, Catedrala Greco-Ortodoxa, Opera din Viena, Palatul Hofburg, Parcul Prater, dar si multe altele.
Trebuie sa stii ca centrul vechi al Orasului Valsului este inclus pe lista patrimoniului UNESCO, la fel ca si magnificul castel Schonbrunn.
Recunoscuta si pentru cafenelele de poveste, dar si pentru muzica electronica si cea clasica, Viena este una dintre cele mai alese destinatii pentru city break pentru ca reuseste sa satisfaca gusturile tuturor turistilor. Ai de ales intre o multime de tpuri de cafenele, precum cafenele cofetarii, cafenele librarii, baruri, cafenele cu muzica sau cu scene de cabaret. Asa ca, fie ca vrei sa atingi toate obiectivele culturale ale capitalei traversate de Dunare sau ca vrei sa iei pulsul orasului, ai ocazia de a le face pe amandoua cu un city break Viena!

Indiferent care este motivul pentru care optezi pentru un city break Viena, nu rata ofertele pregatite de agentia turistica Trip Tailor! Vei scapa de stresul organizarii mini excursiei tale si vei reusi sa te relaxezi complet. Ai de ales intre pachete city break Viena ce includ cazare la hoteluri de trei, patru sau cinci stele, in functie de ceea iti doresti si de bugetul pe care il ai pregatit pentru aceasta plecare.
Agentia turistica Trip Tailor are in oferta pachete de tip city break pentru o multime de orase europene, asa ca poti alege si locul in care vei pleca in urmatoararea excursie!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ionx Center

Comentarii

Cauta

Categorii populare