Comunicate de Afaceri

Art & Play Kindergarten - gradinita copiilor inteligenti

In momentul in care cel mic devine junior, mersul la cresa devine un pas important pentru educatia ce va urma sa o detina. Astfel, locul in care isi vor petrece majoritatea timpului si in care vor incepe sa deprinda abilitati si sa isi mareasca capacitatea de dezvoltare si cunoastere reprezinta o mare incercare pentru parinti. De aceea, gradinita Art & Play propune un program de cresa inedit in care cei mici se vor simti exact ca acasa.
<h2>Cauti o cresa aproape de casa ta si cu servicii de calitate? Art & Play te ajuta</h2>
Gradinita Art & Play cu program de cresa este certificata in educatia si buna crestere a celor mici. Cresa este alcatuita dintr-un personal calificat, cu o vasta experienta in domeniul invatamantului. Astfel, personalul calificat se afla in continua dezvoltare si detine o atentie sporita in colaborarea cu cei mici, ajutand la formarea unei educatii bune prin paleta larga de activitati si programe de dezvoltare personala. Pe langa programul de cresa pe care Art & Play il detine, gradinita din sectorul 6 detine si un program after school, pentru ca parintii sa isi poata desfasura activitatile profesionale intr-o maniera optima, fara a isi face griji pentru cei mici. Copii vor desfasura diferite activitati interactive pentru a le spori creativitatea si comunicarea cu cei din jurul lor, pentru ca la Art & Play Kindergarten se pune accent pe fiecare copil in parte.

<h3>Alege ce e mai bun pentru micutul tau</h3>
Art & Play Kindergarten este o gradinita din sectorul 6 care si-a propus sa ii ajute pe parinti cu cele mai bune preturi si cele mai rentabile servicii. Juniorii vor avea parte de cea mai frumoasa perioada a copilariei pentru ca la cresa Art & Play focusul il reprezinta dorinta de a le facilita micutilor drumul catre succesul educational.
Art & Play isi doreste sa asigure educatia, cresterea si supravegherea medicala a copiilor mici, de pana la 3 ani. Cresa isi doreste sa organizeze un regim rational de viata, in vederea dezvoltarii normale a copiilor. Fiecare copil o sa primeasca o alimentatie rationala si individualizata. Pentru mai multe detalii, gradinita Art & Play Kindergarten va asteapta pe www.art-play.ro sau la numerele de telefon 0760.670.599 / 0760.670.980 sau puteti veni in vizita la adresa Str. Drumul Valea Danului, nr. 22, sector 6, Bucuresti.
Mai multe informatii despre programul de cresa al gradinitei gasiti pe acest link: http://www.art-play.ro/cresa.php
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare