Comunicate de Afaceri

Art & Play Kindergarten - o gradinita asa cum isi doreste orice copil

Va doriți sa ii oferiți copilului dumneavoastra un loc unde se poate dezvolta social și educațional sanatos? Art & Play Kindergarten este una dintre gradinițele din București unde copiii dumneavoastra vor beneficia de un mediu placut, vesel și creat cu multa dragoste, astfel incat aceștia sa se poata dezvolta armonios, inca de la cele mai mici varste.

<h2>De ce este mai bine sa alegi o gradinita privata din Bucuresti?</h2>

Prin programa oferita, cea mai vesela dintre toate tipurile de gradinițe din București, Art & Play nu numai ca ofera un spațiu ambiental modern și incantator, dar și ii ajuta pe micuți sa iși dezvolte anumite talente native, prin programa stabilita de educatori. Dintre cele mai importante activitați la care prichindeii vor putea lua parte, Art & Play Kindergarten le-a pregatit lecții de pictura, de dans, cursuri de gatit, cercetarea unui colț de natura și, nu in ultimul rand, cursuri de bune maniere.

<h3>Ai grija la ce gradinita iti trimiti copilul</h3>

De asemenea, gradinita Art & Play Kindergarten este una dintre cele mai complete gradinițe din București cu cea mai bogata programa care organizeaza și clase speciale de limba, pentru ca cei mici sa poata invața, inca de la cele mai fragede varste, limbi internaționale, precum engleza. De asemenea, cu ajutorul personalului pregatit și specializat in educație, programele gradiniței din sectorul 6, Art & Play Kindergarten cuprinde domenii de invațare care vizeaza dezvoltarea psiho-socio-emoționala a copiilor, conform particularitaților de varsta, nevoi și interese ale fiecarui copil in parte. Oferiți-i celui mic cel mai bun și potrivit spațiu de invațare și joc, alaturi de serviciile oferite de gradinița din București, Art & Play Kindergarten. Pentru a afla mai multe informatii despre gradinita Art & Play din sectorul 6, intra pe acest link: http://www.art-play.ro/despre-noi.php .

Art & Play Kindergaten este o gradinița in Bucuresti inființata in anul 2014 și care prin activitatea educatorilor, iși propune obținerea performanței prin promovarea invațarii libere. Pentru inscrieri, dar și pentru mai multe detalii referitoare la programa educaționala, puteți suna la unul dintre numerele de telefon 0760.670.599;/ 0760.670.980 sau trimite un mesaj, la adresa de e-mail office@art-play.ro. Art & Play Kindergarten va așteapta și la adresa gradiniței, din Str. Drumul Valea Danului, Nr.2, Sector 6, București.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare