Comunicate de Afaceri

Noul cod rutier explicat mura in gura pe i-drpciv.ro

Secretul succesului www.I-DRPCIV.ro este dedicatia pentru dezvoltare continua si atentia deosebita data feedback-ului primit de la utilizatori, astfel vara aceasta s-a decis lansarea unui ghid ebook: "Codul Rutier Mura in Gura".

<strong>Servicii cu plata prin sms pe i-drpciv.ro</strong>

Descarcarea Codului Rutier Mura in Gura este posibila prin utilizarea serviciului platii prin sms. Introducerea acestei modalitati de plata permite administratorilor site-ului sa ofere resurse mai calitative, mai utile ca oricand utilizatorilor fideli. Preturile percepute sunt simbolice, usor accesibile oricarui doritor de permis si cu mult sub preturile percepute de competitie pentru servicii similare.

Metoda de plata prin SMS a fost aleasa pe principiul comoditatii si solutiilor simple si rapide. Utilizatorii care doresc sa descarce ghidul nu trebuie decat sa acceseze pagina de prezentare specifica si sa urmeze o serie de pasi simplii pentru plata prin sms in urma careia se obtine un cod unic folosit pentru descarcarea manualului.

Ghidul se poate descarca de aici: www.i-drpciv.ro/descarca-ebook.php

<strong>Ghid simplificat de Cod Rutier pe i-drpciv.ro</strong>

Echipa I-DRPCIV.ro este dedicata total dezvoltarii unor alternative de studiu pentru obtinerea permisului de conducere care dau cu adevarat rezultate. Problema cel mai des identificata de utilizatori in ceea ce privesc dificultatile de studiu este exprimarea greoaie din cele mai multe manuale didactice disponibile pe acest subiect.

I-DRPCIV.ro raspunde acestei provocari punand la dispozitia utilizatorilor, contra unei sume simbolice, cel mai nou cod rutier Mura in Gura pe intelesul tuturor, care este actualizat in conformitate cu ultimele modificari din luna februarie 2015.

Acest ghid este conceput special pentru a fi folosit ca baza de studiu inainte de aprofundarea si testarea cunostintelor rezolvand chestionare auto online. Ghidul se deosebeste printr-un limbaj simplificat si usor de inteles inclusiv pentru viitorii soferi fara experienta in domeniu, o prezentare directa si logica a notiunilor de legislatie si un format conceput special pentru a fi studiat in paralel cu testarile sub forma chestionarelor auto online.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Intersoft 2010

Comentarii

Cauta

Categorii populare