Comunicate de Afaceri

Bratarile anului 2015 le gasiti doar la Bonbon Bijoux

Un accesoriu pe care trebuie sa il porti aproape tot timpul sunt bratarile. Acestea adauga o pata de culoare stilului tau vestimentar si iti ofera un plus de personalitate. Fie ca sunt simple, colorate, cu accesorii mici sau mari, din margele sau cu alte mici accesorii, bratarile sunt un accesoriu “must have” daca vrei sa fii in trend in acest sezon de primvara-vara.

<h2>Cum asortam bratarile de la Bonbon Bijoux?</h2>

Daca nu stiai, afla ca bratarile la moda pentru sezonul primvara-vara poti gasi pe acest link: http://www.bonbonbijoux.ro/bratari si le poti asorta cu usurinta oricarei tinute.
Chiar daca urmeaza sa iesi la o plimbare sau ai un eveniment important la care urmeaza sa participi, orice accesoriu te va face sa iesi in evidenta daca este purtat corect si asortat asa cum trebuie cu vestimentatia pe care urmeaza sa o porti.

Daca urmeaza sa iesi la plimbare intr-o zi insorita si ai o vestimentatie usoara, colorata, este clar ca ai nevoie ca bratarile sa fie in aceleasi nuante ca si hainele pe care le porti. Acestea pot fi multicolore sau intr-o singura nuanta puternica, vesela, care sa iasa in evidenta si sa iti dea energie.
Daca urmeaza sa participi la un eveniment de seara, atunci e clar ca ai nevoie de o bratara clasica, simpla, ori de una voluminoasa, care sa iasa in evidenta si sa-ti puna vestimentatia in valoare.
Oriunde si orice ai face, bratarile trebuie sa faca neaparat parte din stilul tau. In plus, fiind de marimi relativ mici, le poti lua oriunde cu tine si le poti depozita foarte usor pentru a le avea la indemna ori de cate ori iti doresti sa le porti.
In mod cert, in acest sezon de primvara-vara, bratarile vor ramane in trend si nu vei da gres niciodata alegand sa te accesorizezi cu ele, atata timp cat sunt asortate correct si te reprezinta perfect.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare