Comunicate de Afaceri

Carte de top de business si marketing online, oferita gratuit pe Internet

Cartea abordeaza relatia furnizor-client prin prisma avantajelor oferite de mediul online, de la simplul website de prezentare, pana la retelele sociale si platformele de comert online. Cheia succesului in orice afacere este, potrivit autoarei, cat se poate de simpla: asculta clientul si intelege-i nevoile si dorintele.

\"Scopul oricarei intreprinderi este de a obtine rezultate. Iar singurul mod prin care poti face asta este de a-ti face clienti loiali, nerabdatori si gata oricand sa faca afaceri cu tine. Aceasta carte iti arata exact cum sa ajungi aici, etic si fara greseala (...) A invata sa vorbesti aceeasi limba cu a clientilor tai inseamna a sti ce gandesc, iar ei iti vor fi fideli (...) Eu va invat care sunt cuvintele, cand si cum sa le folositi pentru a va dezvolta afacerea”, explica Krakowski.

Cartea poate fi descarcata in formate diferite, putand fi citita de utilizatorii de readere Kindle, Nook, iPad, Sony si, bineinteles, pe computer. Perioada de timp in care poate fi descarcata este limitata, pana in data de 10 noiembrie.

Sandi Krakowski, fondatoarea A Real Change International, LLC, este cunoscuta la nivel international ca online business coach, cu peste 170.000 de clienti in peste 136 de tari.

Cartea poate fi descarcata aici: http://www.arealchange.com/blog/read-mind-book-tour
Curs gratuit de blogging profitabil, oferit de autoare aici: http://www.facebook.com/SandiKrakowskiBiz
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare