Comunicate de Afaceri

Ce trebuie sa stii despre casa ta

Baia este oaza ta de liniste si relaxare, asa ca merita sa ii acorzi atentie atunci cand vine vorba despre amenajarea ei. Printre piesele centrale ale acestui spatiu se afla si cada. Daca pana acum credeai ca alegerea ei este una simpla, afla ca trebuie sa tii cont de cateva criterii de selectie importante, care te vor ajuta sa alegi cea mai buna cada pentru baia ta.
Avand in vedere ca montarea unei cazi nu este o actiune pe care sa o faci periodic, este bine sa tii cont de acest sfaturi si sa iei cele mai intelepte decizii in functie de spatiul de care dispui in baie, de banii pe care ii ai la dispozitie, de materialul din care este cada confectionata si de modelul pe care il doresti.
Alege cada pentru baie in functie de spatiul pe care il ai
Exista opinii care sustin ca intr-o baie mica trebuie sa inlocuiesti cada cu o cabina de dus, insa oricat de practic ar fi dusul, nu o sa se ridice niciodata la nivelul unei cazi. Pe piata exista multe tipuri de cazi pentru baie, astfel ca vei gasi modele chic, special concepute pentru baile mici.
Daca vrei sa ramai la popularul model dreptunghiular, achizitioneaza o cada speciala pentru spatiile mici. Este cea mai simpla solutie si nu va trebui sa faci multe modificari.
Alte modele potrivite pentru un spatiu mic sunt cazile ovale si cele cu picioare. Un model minimalist de cada ovala precum cel de pe http://www.exclusivdesign.ro/cazi-de-baie de culoare alba, se va incadra perfect intr-o baie mica Este potrivita atat pentru apartament, cat si pentru o mansarda trasformata in baie. Pe de alta parte, cazile cu picioare au un aspect vintage si usor retro, care adauga un plus de eleganta si originalitate caminului tau. Desi sunt mici, sunt foarte confortabile datorita formei alungite, prevazute pentru relaxarea spatelui si a gatului.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare