Comunicate de Afaceri

Cele mai performante echipamente de gatit sunt la DACTRUST

Un restaurant bun are nu numai bucatari extraordinari, cu experienta in domeniu, ci si o organizare eficienta a bucatariei. Acest lucru inseamna un spatiu suficient de mare, o echipa organizata si echipamente de gatit profesionale aranjate ergonomic.
<h2>Vario Cooking Center – cea mai avansata tehnologie pentru echipamente de gatit</h2>
Vario Cooking Center este unul dintre multele echipamente de gatit profesionale care se gases pe dactrust.ro, pentru bucatariile profesionale. Poate pregati orice fel ce preparat culinar, pentru ca permite orice fel de gatire termica (adica prin fierbere, prajire, coacere, frigere) in cantitati mari.
<h3>Unul dintre cele mai eficiente echipamente profesionale de gatit </h3>
Acest echipament de gatit este foarte eficient. Este flexibil, pentru ca poate gati orice fel de aliment, combinand toate tipurile de gatit intr-o singura unitate de bucatarie. Cu Vario CookingCenter, unul dintre cele mai eficiente echipamente profesionale de gatit beneficiezi de cele mai bune rezultate in bucatarie, datorita tehnologiei avansate de distributie uniforma a caldurii si mentinerea controlului asupra temperaturii de gatit.
Vario Cooking Center este un echipament de gatit profesional care se poate gasi aici: http://www.dactrust.ro/categorie-produs/pe-home/echipamente-de-gatit/ economiseste spatiu prin combinarea tuturor tipurilor de gatit intr-o singura unitate profesionala de tbucatarie. Economiseste timp prin gatirea mult mai rapida a preparatelor, chiar de 3 ori mai rapid.
Aceste echipamente de gatit de aici sunt foarte prietenoase cu mediul, datorita consumului mic de resurse. Datorita tehnologiei avansate, consumul de energie scade cu 40%. In plus, este redus si consumul de apa folosit atat pentru gatit, cat si pentru curatare. Astfel, apa consumata de Vario Cooking Center este cu 70 % mai putina.
<h4>Cele mai performante echipamente de gatit, acum si in Romania</h4>
Vario Cooking Center este la dispozitia tuturor restaurantelor din Romania care pun pret pe performanta, eficienta si protejarea mediului in ceea ce priveste gatitul. Poate fi achizitionat prin intermediul firmei Dactrust – furnizorul de echipamente horeca, disponibil pe dactrust.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare