Comunicate de Afaceri

Centrale termice pe lemne cu design modern pentru o locuinta moderna

Cum caldura reprezinta o adevarata necesitate pentru locuinte, InicInstal este magazinul online care va propune o gama completa de centrale pe lemne disponibile la cele mai avantajoase preturi de achizitie. Modele de centrale termice sunt prezentate sub mai multe dimensiuni, forme si culori tocmai pentru ca orice utilizator sa isi poata achizitiona produsul ideal pentru propriile preferinte si nevoi!
<h2>Centralele pe lemne si avantajale lor</h2>
Gama de centrale pe lemne existenta in magazinul online Inic Instal si disponibila pe acest link: http://www.inicinstal.ro/centrale-termice/combustibil-solid/centrale-pe-lemne , intrucat aceste echipamente accepta utilizarea unor combustibili de tip mixt precum combustibil solid, lichid, rumegus, cocs sau carbune, astfel ca ele sunt usor adaptabile oricarei locuinte! Datorita pretului substantial de ridicat al gazului sau al curentului electric, noua gama de centrale pe lemne disponibila aici la Inic Instal vine in ajutorul celor care doresc sa se bucure de costurile de intretinere reduse. Astfel, principalul atuu al centralelor pe lemne este faptul ca ele beneficiaza de o lunga durata de viata, calitatea lor fiind net superioara decat in cazul sistemelor pe gaz sau pe curent electric, asigura mai multa caldura datorita materialelor folosite, mediul ambiental fiind optim pentru a satisface preferintele oricarui utilizator.
Chiar daca centralele pe lemne necesita alimentarea manuala, utilizarea lor este foarte practica si sigura, iar intretinerea acestora este foarte usor de realizat prin indepartarea cenusei. La achizitionarea oricarui tip de centrale pe lemne, Inic Instal ofera garantie de 36 de luni, motiv pentru care alegerea lor poate fi o adevarata investitie pentru locuinta dumneavoastra! In plus, designul modern al acestor echipamente termice va face ca ele sa ofere un plus de eleganta oricaror locuinte, astfel ca pot fi montate nu numai in camere speciale, ci si in spatiile in care va petreceti cea mai mare parte a timpului!
<h3> INIC INSTAL </h3>
Inic Instal este o firma care activeaza in domeniul proiectarii, executiei si comercializarii instalatiilor sanitare, climatice, electrice sau de incalzire ce detin sisteme performante incadrate in ultima tehnologie a secolului XXI! Inic Instal este magazinul online de unde puteti achizitiona centrale pe lemne online, completand formularul cu datele de identificare si adresa de livrare. De asemenea, comenzile pot fi realizate la numarul de telefon 0743.156.330 sau la adresa e-mail office@inicinstal.ro! Daca doriti sa vizionati produsele sale, puteti vizita magazinul InicInstal si la adresa Bld. Juramantului, nr.1, Campulung, Judetul Arges!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare