Comunicate de Afaceri

Concursul National de Sarituri peste Obstacole "Cupa Romaniei" se desfasoara in perioada 23 - 26 iulie

Din motive organizatorice, competitia nationala de sarituri peste obstacole „Cupa Romaniei”, organizata de baza hipica Equestria si Federatia Ecvestra Romana, se desfasoara cu o saptamana mai devreme, mai precis in perioada 23 – 26 iulie. Concursul are loc in cadrul etapei a III-a a Circuitului Salonul Calului si vine sa completeze seria evenimentelor ecvestre cu un spectacol sportiv ce reuneste aproximativ 160 de cai si 90 de calareti din toata tara.

Structura competitiei ramane una complexa, cu 19 probe de sarituri peste obstacole, de diferite niveluri de dificultate. Cupa Romaniei incepe joi, 23 iulie, cand se da startul probelor de sarituri peste obstacole pentru toate nivelurile de cai si calareti. Probele pornesc de la nivelul F, unde gradul de dificultate este scazut si ajung la nivelul A, aceasta fiind cele mai dificila din concurs. Competitia nationala de sarituri peste obstacole se incheie duminica, 26 iulie, cu o proba de nivel A. Concurentii care vor obtine cele mai bune punctaje la probele de nivel D, C, B si A vor fi desemnati castigatorii Cupei Romaniei la categoria pe care o reprezinta.

Valoarea totala a premiilor pentru competitia de sarituri peste obstacole Cupa Romaniei, din cadrul etapei a III-a a Circuitului Salonul Calului, se ridica la 45.000 lei.

Sponsorii evenimentului sunt: Clinica Oftalmologica Oculus, Jockey Club Roman
Parteneri: Federatia Ecvestra Romana, Corona Garden.
Partenerii media ai evenimentului: TVR, Europa FM, Radio Romania Actualitati, Revista Biz, Beau Monde, Casa Lux, Auto Motor si Sport, The Art of Living, City Compass, Romania-Insider.com, Cavaleria.ro, Orasulm.eu, Sportsbusiness.ro, Urbankid.ro, SensoTV.ro, Horse TV, TriptoRomania.ro, RaluCalatoreste.ro.

Despre Equestria:
Clubul Equestria a fost infiintat in anul 2010 de catre Dr. Ozana si Cristian Moraru. Este situat in zona Snagov, sat Tancabesti pe o suprafata de 2,5 hectare din care 1 hectar il reprezinta constructia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs si manej, padocuri, 86 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori si detine 65 cai (28 proprii si 37 in pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbari in aer liber in imprejurimi si organizeaza permanent lectii de echitatie pentru copii si amatori. Dotarile sunt completate de un hotel si un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, precum si o terasa exterioara. Equestria organizeaza competitii regulate de echitatie pentru profesionisti, dar si pentru copii si amatori. Manifestarile deja traditionale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, Salonul Calului, concursurile de casa Equestria sau, incepand cu 2013, Concursul international de sarituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.

Mai multe informatii despre accesul la eveniment sunt disponibile la adresa: www.equestria.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare