Comunicate de Afaceri

Ghid pentru planificarea unui loc de joacă – partea a II-a

3. Creați un părculeț de joacă de la zero sau refaceți unul existent?
Un alt lucru demn de luat în considerare înainte de a începe un proiect, este dacă începeți proiectul de la zero, renovați echipamentele existente sau adăugați caracteristici la o zonă de joacă, lăsând intacte echipamentele mai vechi.
Dacă renovați un loc de joacă mai vechi, există elemente pe care doriți să le păstrați sau doriți o revizuire completă a întregului echipament? Dacă adăugați echipamente pe un loc de joacă existent, cât spațiu aveți disponibil între ele?
Puneți-vă aceste întrebări.

4. Care este termenul de finalizare?
Roma nu a fost construită într-o zi, și nici locurile de joacă nu pot fi construite atât de repede. Dacă planificați un loc de joacă pentru cartierul dvs., gândiți-vă când ar fi momentul ideal pentru a-l deschide. Inițierea procesului de planificare la sfârșitul verii sau la începutul toamnei poate avea sens dacă scopul dvs. este să aveți un nou loc de joacă gata de primăvară. Dacă planificați un loc de joacă pentru o școală, începerea procesului la începutul primăverii vă va oferi suficient timp pentru pregătirea acestuia până la începutul anului școlar următor.

Parculet pentru copii

5. Care este bugetul dvs.?
În timp ce nu doriți ca banii să dicteze fiecare decizie pe care o luați referitoare la parcul de joacă, bugetul dvs. va influența ceea ce puteți și nu puteți face. Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare este locul de unde vor veni banii pentru proiect. Aveți o anumită sumă de finanțare sau puteți organiza proiecte de strângere de fonduri pentru a strânge un buget mai mare?
Dacă aveți un buget specific pentru proiect, va trebui să vă adaptați planurile pentru a se potrivi cu bugetul respectiv. Aceasta ar putea însemna renunțarea la anumite componente ale locului de joacă sau limitarea dimensiunii și a gamei sale generale.
Aruncați o privire de ansamblu asupra proiectului atunci când vă stabiliți bugetul. Costurile implicate în procesul de planificare a locurilor de joacă depășesc costurile pentru echipamentele. Va trebui să aveți în vedere și:

Costul permiselor
Costul de pregătire al terenului (cum ar fi îmbunătățirea drenajului sau a pantei acestuia)
Costul echipamentelor și al caracteristicilor auxiliare, cum ar fi iluminatul nou sau trotuarele
Costul suprafețelor de protecție
Costul de stocare a materialelor, a suprafețelor sau a uneltelor în afara amplasamentului
Costul instalării locului de joacă și a suprafeței și pregătirii restului de teren

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atlas Sport

Comentarii

Cauta

Categorii populare