Comunicate de Afaceri

Copiii sunt in siguranta? Vedeti ce inaltatoare auto pentru bebelusi sunt la Il Bambino!

Daca prichindeii au crescut marisori deja, atunci utilizarea centurii de siguranta poate fi folosita fara probleme, insa pentru cei care nu sunt inca indeajuns de mari, trebuie luate masuri speciale de siguranta.
De exemplu, pentru bebelusi sunt necesare scaune auto speciale, care sunt prinse printr-un sistem in bancheta din spate pentru ca micutii sa fie tot timpul protejati. Pentru cei care nu sunt indeajuns de mari sa poarte centura, dar nici foarte mici pentru a avea nevoie de scaun special, exista inaltatoare auto online pentru copii precum cele de la Il Bambino.
De ce este nevoie de inaltatoare auto pentru bebelusi?
In primul rand, este reglementat prin lege ca prichindeii cu intaltimea mai mica de 135 cm trebuie sa fie asezati confortabil intr-un scaun auto special pentru a le asigura siguranta in trafic. Dar cum unii copii sunt indeajuns de dezvoltati pentru a sta intr-un scaun auto, lor le este necesar doar un inaltator auto, ce poate fi achizitionat online de pe Il Bambino.
Acest tip de asigurare pentru copil il ajuta sa foloseasca centura masinii corect din punctul de vedere al inaltimii sale. Daca nu ar folosi un inaltator, atunci centura de siguranta nu i s-ar potrivi exact ci i-ar veni in zona gatului si o oprire brusca i-ar pune in pericol viata, nu i-ar salva-o.
Tipurile de inaltatoare online pentru copii de pe Il Bambino
Pe Il Bambino, gama de inaltatoare pentru copii este destul de variata, oferind practic destul de multe optiuni in materie de design sau de potrivire cu masina in care va fi montat, greutatea si varsta copilului.
In functie de varsta copilului, inaltatoarele ieftine pentru copii https://www.ilbambino.ro/inaltatoare-auto/ pot fi disponibile incepand de la 0+ luni pana la 9+ ani, variind evident si in functie de greutatea copilului. Preturile pentru toate tipurile de intaltatoare incep de la 59 RON, pentru modele simple, care ofera siguranta si confort, pana la modele complicate, care in afara de confort ofera si un design inedit, eventual personalizat cu personajele preferate ale micutului. Preturile acestora din urma pot ajunge si la 310 RON pe magazinul Il Bambino, insa daca micutul este indeajuns de mare incat sa isi poata exprima propriile optiune, atunci ii trebuie asigurat si acest gen de confort.
Despre Il Bambino
Il Bambino este magazinul online destinat copiilor furnizandu-le acestora produse specifice varstei lor, cu livrare prin servicii de curierat rapid, gratis pentru o comanda de peste 150 RON in Bucuresti si peste 400 RON in tara. Gama de produse este variata si acopera categorii precum plimbarea, masa, camera, igiena, hainutele sau jucariile copilului.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pe Kassa

Comentarii

Cauta

Categorii populare