Comunicate de Afaceri

Cortina Residence e un ansamblu rezidential situat in cartierul Baneasa

Cortina Residence e un ansamblu rezidential situat in cartierul Baneasa, pe strada Horia Macelariu nr.83, la 400 de metri distanta de parcul Herastrau. Inca de la inceputul lucrarilor, dezvoltatorii au pus accent pe calitate. S-au cumparat cele mai bune materiale de constructie pentru a da o siguranta in plus ansamblului rezidential.
Ansamblul Cortina Residence s-a asociat mereu cu cei mai buni. Una dintre cele mai renumite firme din domeniu, Westfourth, s-a ocupat de arhitectura ansamblului imobiliar. Astfel, Cortina Residence este unul dintre ansamblurile rezidentiale din Bucuresti cu cea mai frumoasa arhitectura. Proiectul lucrarii a fost realizat si el la cele mai inalte standarde. Pop & Asociatii e firma care s-a ocupat de acest aspect. Constructia propriu-zisa a ansamblului imobiliar Cortina Residence a fost realizata de Consal, o firma cu experienta pe piata constructiilor din Romania.
Dezvoltatorii Cortina Residence nu s-au oprit aici. Au continuat colaborarile cu firmele de renume pana la finalizarea proiectului. Astfel, Agrob Buchtal este firma care a produs fatada ce a inceput sa fie montata la Cortina Residence. Dezvoltatorii ansamblului rezidential au anuntat ca aceasta fatada este unica in Romania prin propietatile pe care le are.
Practic, fatada de la Cortina Residence tine locul unui parc de doua hectare cand vine vorba de a produce oxigen activ. Suna ireal, dar este adevarat. Fatada a fost produsa printr-o tehnologie ultramoderna. Astfel, placile de ceramica au fost tratate cu dioxid de titan chiar in timpul coacerii, fapt ce le confera mai multe propietati.
Astfel, in contact cu lumina, placile de ceramica produc oxigen activ. Prin oxidare, distrug bacteriile si virusii, germenii din microorganisme, muschi si licheni. De asemenea, printr-un mecanism asemanator cu cel al fotosintezei, fatada tratata cu dioxid de titan purifica aerul. Astfel, clientii nu vor fi deranjati de mirosuri urate in apartamente si garsoniere.
Fatada Cortina Residence are o suprafata de 12.000 de metri patrati. Practic, puterea de purificare a aerului de catre placile de ceramica tratate cu dioxid de titan echivaleaza cu 840 de arbori. Astfel, dezvoltatorii Cortina Residence spera sa isi atraga clientii si prin acest lucru. Cortina Residence este singurul ansamblu rezidential din Bucuresti care foloseste o astfel de fatada.
Clientii care sunt interesati de achizitionarea unei locuinte in ansamblul imobiliar de pe strada Horia Macelariu isi pot rezerva inca de pe acum un apartament sau o garsoniera. Dezvoltatorii au anuntat ca lucrarile se vor finaliza in vara anului 2015.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cortina Residence

Comentarii

Cauta

Categorii populare