Comunicate de Afaceri

Cortina Residence - Start la reduceri!

Cortina Residence a dat startul reducerilor de toamna. Dezvoltatorii ansamblului rezidential situat in cartierul Baneasa au anuntat preturi bomba pentru apartamentele din cadrul complexului. Prin aceste oferte, Cortina Residence le da si o lovitura celorlalti dezvoltatori din zona.
Zona de Nord a Capitalei e considerata cea mai scumpa din Bucuresti. In 2008, anul boom-ului imobiliar, apartamentele din zona erau vandute si cu cateva sute de mii de euro. Criza financiara a blocat, practic, vanzarile de locuinte chiar si in ansamblurile rezidentiale. Ramasi fara clienti, dezvoltatorii au intrat in panica. Unii au ales varianta insolventei, in timp ce altii au intrat in faliment. Cortina Residence a trecut cu bine peste criza financiara, iar in 2014 a inceput sa vanda. De fapt, piata imobiliara a inceput sa se miste si datorita dezvoltatorilor de la Cortina Residence.
Cortina Residence a fost printre primele ansambluri rezidentiale care au reusit sa treaca cu bine peste criza. Dezvoltatorii Cortina Residence au gasit printre primii cheia succesului. Au venit cu preturi care sa fie in concordanta cu puterea de cumparare a clientilor, iar primele semne se vad deja. Piata imobiliara in zona de Nord a Capitalei s-a pus in miscare. Cortina Residence vinde metrul patrat cu 1300 de euro. Si chiar vinde. Clientii au inceput sa-si rezerve apartamente in ansamblul rezidential situat pe strada Horia Macelariu nr. 83, la 400 de metri distanta de parcul Herastrau.
Practic, Cortina Residence vinde calitate, eleganta si o constructie solida la super oferta. Pretul de 1300 de euro pe metru patrat este cu mult sub cel al zonei. Ceilalti dezvoltatori din Nordul Bucurestiului vand un metru patrat cu cel putin 2000 de euro. Astfel, fara ofertele de la Cortina Residence putem spune ca piata imobiliara ar fi ramas in continuare blocata. Clientii s-ar fi \"speriat\" de preturile mari si ar mai fi asteptat cativa ani pana sa-si achizitioneze o locuinta. Acum, par mai decisi ca niciodata sa-si cumpere un apartament sau o garsoniera intr-un ansamblu rezidential. Si aici vorbim, bineinteles, de Cortina Residence.
Dezvoltatorii Cortina Residence au facut un pariu cu ei insisi. Si-au propus ca pana in vara anului 2015, atunci cand vor fi gata lucrarile, sa vanda toate apartamentele si garsonierele din complexul rezidential. Au toate sansele sa-l castige. Deja se fac rezervari, iar interesul clientilor e din ce in ce mai mare. Dezvoltatorii Cortina Residence au avut parte si de o surpriza placuta cand au aflat ca ansamblul rezidential de langa parcul Herastrau e cunoscut si peste hotare. Astfel, au aparut si clienti straini care vor sa-si achzitioneze o locuinta la Cortina Residence.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cortina Residence

Comentarii

Cauta

Categorii populare