Comunicate de Afaceri

Cosmeticele bio Phyts te ajuta sa iti ingrijesti pielea si sa o rasfeti chiar in perioadele cele mai capricioase ale vremii

Marca de cosmetice Phyts este primul brand bio certificat organic ce si-a facut un nume pe piata din Franta, aceasta fiind recunoscuta pentru calitatea cosmeticelor produse in tara cu acelasi nume.
Cei de la Phyts dispun de o serie de cosmetice bio ce pot ajuta doamnele sa isi intretina tenul tanar si frumos chiar si in conditiile inaintarii in varsta si nu in ultimul rand sa isi trateze problemele acestuia cu mare eficienta. La Phyt’s cosmeticele bio pe care le gasiti pe acest link https://www.phytsromania.ro/ pentru curatare si tonifiere contin o serie de demachiante formate din lotiuni si lapte demachiant ce pot fi utilizate de catre orice doamna seara pentru curatarea tenului de fard si nu numai.
Cosmetice bio pentru hidratarea, curatarea si sanatatea tenului
Mastile exfoliante bio de la Phyts reprezinta solutia optima pentru o curatare a tenului de diverse imperfectiuni. Ingredientele bio naturale ofera tenului o curatare delicata conferindu-i rasfat si confort fara sa il usuce ceea ce este un mare avantaj.
Gama de cosmetice bio hidratante Aqua Phyts cuprinde o serie de creme, masti si ape micelare ce pot conferi tenului o ingrijire completa care sa il mentina tanar si frumos chiar si intr-o perioada ca aceasta cand tenul este supus unor temperaturi extrem de mici si geroase.
Din gama Phyts nu puteau lipsi cosmeticele bio antirid, acestea fiind unele din cele mai utilizate produse de catre doamne fie pentru a preveni aparitia ridurilor fie pentru a le elimina. Ridurile pot afecta aspectul unui ten, acest lucru putand fi evitat prin folosirea produselor cosmetice bio potrivite. Stim cu totii ca toate femeile sunt preocupate de aspectul fizic iar ridurile sunt unel e din principalele preocupari ale acestora.
Cei de la Phyts Romania au in vedere si cosmetice bio pentru ingrijirea corporala, gama cuprinzand produse pentru ingrijire si protectie, maini si picioare, slabire si tonifiere, intretinere si relaxare, solare si nu numai. Dupa cum se poate observa gama Phyts cuprinde o diversitate de produse ce are ca scop oferirea unei ingrijiri complete a corpului doamnelor. Gama cuprinde atat produse ce pot fi folosite zilnic cat si produse ce pot fi folosite in functie de sezon cum ar fi cele destinate pentru plaja.
Din gama Phyts nu puteau lipsi produsele make up acestea fiind unele din cele mai folosite de catre doamne stiuta fiind dorinta acestora de a arata intotdeauna bine si atragator in acelasi timp. Gama cuprinde corector bio de buze, burete aplicator, creion de ochi, fard bio de pleoape si nu numai.
Pentru a comanda produsele bio Phyts tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul Phyts Romania si sa alegeti produsele care se potrivesc nevoilor dvs.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pe Kassa

Comentarii

Cauta

Categorii populare