Comunicate de Afaceri

 Ultima ora

Amazon se implică in rezolvarea crizei familiilor fara adapost din Seattle

Miscarea Amazon nu este intamplatoare. In ultima perioada Seattle a devenit extrem de atractiv pentru oamenii aflati in cautarea unui loc de munca, si asta datorita faptului ca in oras se afla atat sediul central al Amazon, aflat intr-o continua expansiune, dar si al altor companii tehnologice. Migratia fortei de munca a condus la cresterea chiriilor, iar acest lucru a afectat in primul rand oamenii saraci. Cu o populatia de peste 600.000 de locuitori, Seattle are in prezent peste 4500 de oameni fara adapost. Rezolvarea acestei probleme a devenit una din prioritatile primariei, iar Amazon a decis sa “fie un vecin bun si sa faca ce trebuie” (John Schoettler, Amazon director of global real estate and facilities). Iar decizia Amazon a atras un alt “vecin bun”, The Fairmont Olympic Hotel, care a donat mobilier (paturi, scaune etc.) pentru 47 de camere.
Cladirea, achizitionata de Amazon in 2014, a fost folosita in trecut ca spatiu de cazare pentru studenti, este dotata cu bai individuale, spatii comune, un spatiu de joaca pentru copii si poate adaposti aproximativ 200 de oameni impreuna cu animalele lor de companie.
In timpul saptamanii, familiile pot sta in cladire de la 5 dupa-masa, pana la 8 dimineata, iar in week-end-uri spatiul este accesibil non-stop.
http://www.marysplaceseattle.org/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare