Comunicate de Afaceri

Cum sa organizezi un eveniment privat intr-un escape Room?

Colegii de munca sunt, daca stai sa te gandesti, persoanele langa care petreci cel mai mult timp pe tot parcursul saptamanii. Timp de opt ore pe zi, cinci zile pe sapatamana, petreci timp in compania unor oameni cu care lucrezi, alaturi de care imparti bune si rele, in functie de munca prestata si de dispozitia sefilor, iar unii dintre acestia iti pot deveni prieteni. Indiferent de cat de bine te intelegi cu ei pe plan personal, cu siguranta trebuie sa fii pe aceeasi linie pe plan profesional, pentru ca rezultatele muncii voastre de echipa sa fie pe masura efortului depus.
Cea mai buna metoda de a invata sa rezonezi cu colegii tai este prin diverse activitati distractive si educative, care sa va uneasca printr-o modalitate amuzanta, care sa mai nu aminteasca de cadrul formal al muncii de la birou. Astfel, seful meu ne-a propus mie si colegilor mei un team-building incitant: experienta unui escape room din Bucuresti. Am evaluat oferta online si am ales Cryptex, pentru ca aveau o sectiune speciala pentru organizarea de evenimente corporate la escape room, speciala pentru un team-building corporate pe gustul sefului nostru.
Oferta Cryptex ne-a incantat pe masura ce parcurgeam informatiile disponibile pe site-ul lor, intrucat toate camerele lor pareau foarte incitante si interesante. Posibilitatile erau urmatoarele:
• Camera Anonymus 1 si 2
• Casa conspirativa
• Arhivele Vaticanului
Fiecare dintre acestea erau foarte bine structurate, gata sa ne ofere o experienta unica si complexa, timp de 60 de minute cat dureaza in mod normal un joc de escape room din Bucuresti. Mai mult decat atat, fata de o camera clasica de escape room din Bucuresti, Cryptex le asigura musafirilor sai cateva modalitati inedite de desfasurare a jocului:
• Rezervarea simpla, pentru grupurile mici, de 2-5 persoane, cu un joc desfasurat intr-o camera la alegere, timp de 60 de minute
• Varianta competitie, disponibila si pentru organizarea de evenimente corporate la escape room, pentru grupuri de 6-10 persoane, care joaca in camere identice, simultan, pentru a determina care dintre echipe este cea mai buna
• Varianta colaborare, ideala pentru organizarea de evenimente corporate pentru escape room, tot pentru grupuri mari de 6-10 persoane, care colaboreaza din cele doua camere identice, dar separate, pentru a gasi indiciile necesare
<h2>Cum organizezi un eveniment privat la Escape Room</h2>
Practic, daca tu si colegii tai, impreuna cu sefii mai open-minded, sunteti dispusi sa incercati o experienta ideala pentru distractie si team-building, atunci la Cryptex veti gasi organizarea de evenimente corporate speciala pentru voi
Nu trebuie decat sa va rezervati o camera, sa precizati numarul de persoane si varianta de joc (simpla, competitie sau colaborare) si sunteti gata sa patrundeti in universul plin de mister si de logica al unui escape room din Bucuresti.
Acest pas se poate dovedi a fi una memorabila, care va poate apropia ca parteneri de birou si ca prieteni, poate crea relatii stabile intre voi si sefii vostri, bazate pe incredere si prietenie, si poate fi experienta pe care o veti povesti cu totii la bere, cand terminati programul de la birou.
Daca vreti ca aceasta experienta sa fie una reala, apelati la organizarea de evenimente corporate pentru escape room de la Cryptex de pe acest link: https://www.cryptex.ro/evenimente-corporate si pregatiti-va munca de echipa, spiritul aventuros si simtul detectivist, de care veti avea mare nevoie.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare