Comunicate de Afaceri

Cum scapi de mucegaiul din locuinta? Dacris94.ro are solutia perfecta pentru tine

Treptat iarna va pune stapanire peste orase si sate, iar cel care isi va face aparitia fara doar si poate, este mucegaiul – inamicul nr.1 al peretilor si al sanatatii tale! Clorul sau alte solutii folosite pentru combatarea acestuia nu sunt deloc eficiente, iar costurile de achizitie par a nu avea limite, tocmai de aceea magazinul online Dacris94 vine in intampinarea ta cu cea mai buna solutie antimucegai!

In doi timpi si trei miscari solutia antimucegai va face minuni!

Mucegaiul este cunoscut drept o ciuperca saprofita care apara in mediile umede, iar cum perioada de iarna ofera doar temperaturi scazute, trebuie sa te pregatesti din timp cu achizitionarea unei solutii antimucegai ieftine si eficiente!
Intrand pe acest link http://www.dacris94.ro/produse/ANTIMUCEGAI-5854 vei gasi cea mai buna solutie antimucegai la cele mai mici preturi, intrucat magazinul online Dacris94 este cel care tine cont de cel mai bun raport de calitate. Chiar daca pe piata concurenta profita de preturi uriase, Dacris94 tine cont de preferintele financiare si nevoile clientilor sai, crezand cu tarie ca lucrurile bine facut pot fi realizate cu bani putini! Astfel, toti cei care au nevoie de o solutie pentru eliminarea mucegaiului din locuinta, cheia succesului in lupta cu distrugatoare ciuperca saprofita este Dacris94!
Pentru utilizare, solutia regasite pe site necesita indeplinirea catorva cerinte:
1.Se foloseste nediluata
2.Se foloseste prin pulverizare de la 10-15 cm direct pe zona mucegaita
3.Se lasa sa actioneze 20 minute
4.Se clateste suprafata cu apa
5.Suprafata va fi lasata sa se usuca
6.Operatiunea se poate repeta dupa 7 zile

Despre magazinul online Dacris94!

Dacris94 valorizeaza toate nevoile si preferinte clientilor sai prin crearea periodica a produselor de curatenie profesionale, menite sa actioneze conform tehnologiei de ultima ora. Intr-o piata dependenta de oferte si promotii, Dacris94.ro detine topul celor mai bune preturi pentru solutiile menite sa elimine rapid mucegaiul, cat si pentru cele directionate catre uzul casnic, industrial sau institutional! Pentru comenzi folositi numarul de telefon 0751-13.10.70 sau platforma de comanda online!
###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare