Comunicate de Afaceri

CuValuta.ro aduce cursul valutar mai aproape de toti afaceristii

Chiar daca este inca la inceput de drum, site-ul acopera toate cererile vizitatorilor, acestia putandu-si lasa sugestiile sau parerile prin intermediul formularului de contact. In urma feedback-ului primit de la vizitatori, site-ul se va dezvolta pe viitor in functie de cerintele acestora.

Ce se poate gasi la momentul actual CuValuta.ro

Informatiile continute pe site sunt atent impartite pentru o accesare cat mai usoara din partea vizitatorilor:

1. Cursul Valutar - www.CuValuta.ro isi intampina vizitatorii cu un tabel ce contine cursul BNR actualizat zilnic al celor mai tranzactionate monede. Pe langa acesta, se poate gasi si un grafic cu ajutorul caruia se poate face o comparatie privind evolutia diferitelor monede, una fata de alta.

2. Stiri - aici se pot gasi cele mai importante sau noi stiri legate de domeniul sau de cursul valutar. Prin intermediul acestora, vizitatorii pot afla ce tendinte se preconizeaza ca vor urma principalele valute din punctul de vedere al specialistilor sau chiar statistici facute de catre acestia despre evolutia anumitor monede in trecut.

3. Convertor valutar - destinat in mod special celor care vor sa transforme diverse monede in altele. Acest soft este extrem de simplu de folosit si in acelasi timp foarte rapid si util celor trebuie sa faca mai multe conversii intr-un timp scurt (asa cum este cazul firmelor care fac importuri si care trebuie sa stie exact ce sume vor plati). Convertorul valutar este setat sa calculeze in functie de cursul BNR din momentul respectiv.

Convertorul valutar se poate accesa de aici: www.cuvaluta.ro/convertor-valutar

4. Istoric valute - in aceasta sectiune se gasesc informatii foarte utile celor care sunt interesati de evolutia anumitor monede sau valute pe o perioada mai mare de timp. Cu ajutorul istoricului se poate afla daca o anumita moneda merge pe un trend ascendent, pe unul descendent sau daca a fost stabila in perioada in care se face verificarea.

5. Lista banci - aceasta sectiune cuprinde lista completa cu bancile din Romania, dar si informatiile principale despre acestea: numele, adresa sediului central, numarul de telefon si adresa de email.

Despre CuValuta.ro

Site-ul este nou in mediul online, iar pe viitor isi propune sa ofere vizitatorilor toate informatiile din domeniul valutar de care acestia ar putea fi interesati, pentru a putea deveni o sursa de incredrere.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pro Intersoft 2010

Comentarii

Cauta

Categorii populare