Comunicate de Afaceri

Dezvoltatorul imobiliar ApartamenteDaVinci ofera noi apartamente de 3 camere in zona Tineretului

Ansamblul rezidențial le ofera tuturor clienților care iși doresc o locuința moderna, noi apartamente de 3 camere in zona Tineretului și numeroase avantaje in ceea ce privește modalitatea de plata și facilitațile imobilului.
Locuinte noi in zona Tineretului in ansamblul rezidential Central Apartments
Pe langa facilitațile imobilului, centrul rezidențial le mai ofera rezidenților și o oferta de preț avantajoasa, pentru ca din ce in ce mai multa lume sa iși poata permite o locuința in cadrul ansamblului Central Apartments. Aceasta oferta consta intr-un voucher de 1000E pentru facilitațile apartamentelor noi din Tineretului http://www.apartamentedavinci.ro/apartamente-tineretului/apartamente-3-camere-tineretului/ precum mobilier de bucatarie sau electrocasnice, la alegere.
Ce servicii ofera aceste apartamente
Toți cei care doriti sa cumparati unul dintre apartamentele noi de 3 camere din Tineretului, din cadrul ansamblului Central Apartments, au garantate calitatea serviciilor și a construcției, calitatea finisajelor, finalizarea construcției in limita promisa de constructor, precum și returnarea avansului, in cazul in care cumparatorul se razgandește.
Central Apartments, ansamblul cu apartamente noi in Tineretului, dar și garsoniere și apartamente cu 2 camere, este un tip de cladire P+8+M și are ca termen de finalizare Decembrie 2015. Apelați la Dezvoltator DaVinci Development și alegi unul dintre apartamentele noi din Tineretului , numai de la Central Apartments.
DESPRE DaVinci Development
DaVinci Development este un dezvoltator imobiliar , care iși ajuta toți clienții sa iși aleaga și gaseasca o locuința noua, la cheie, asigurand calitatea, siguranța și funcționalitate, pentru toate imobilele pe care le ofera. Pentru mai multe detalii, apelați numerele de telefon 0727.722.222 | 031.107.20.35 sau trimiteți un mesaj la adresa de e-mail office@apartamentedavinci.ro. Ii gasiți pe cei de la DaVinci Development și la sediul lor, din Str. Olari 7A, sector 2, București. ###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pe Kassa

Comentarii

Cauta

Categorii populare