Comunicate de Afaceri

DoesThatMakeSense.com: tutoring online personalizat non-stop

Dupa doi ani de beta testing, DoesThatMakeSense.com si-a anuntat lansarea oficiala ca prima companie de educatie online care va oferi servicii de consiliere personalizate pentru studenti, non-stop, la orice ora, in orice zi. \"Vom revolutiona industria de tutoring”, a declarat Jonathan Kestenbaum, fondator si CEO DTMS.

Principiul e urmatorul: studentii solicita consiliere/indrumare pe un anumit subiect, isi pot incarca anumite materiale din bibliografia respectiva, raspund la cinci intrebari standard de identificare a nevoilor, stilului de invatare si obiectivelor urmarite, iar apoi lanseaza licitatia online. „Profii” americani inregistrati in baza de date fac oferta in timp real, studentul face selectia si tutorul isi incepe imediat munca. Tutorii DTMS folosesc toate metodele pentru a-i face pe studenti sa inteleaga subiectul respectiv, de la materiale scrise, pana la consiliere online. Preturile de tutoring depind de domeniile tematice, ciclul de invatamant, deadline-ul impus de student si gradul de dificultate a solicitarii.

In prezent, site-ul lucreaza cu 300 de tutori americani, de la profesori universitari, pana la experti si autori de prestigiu.



............
Comunicat preluat de pe www.prnewswire.com, tradus si adaptat de Comunicate de Afaceri, prin acord de colaborare. Articolul este sub protectia dreptului de autor (v. Termeni si conditii)
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare