Comunicate de Afaceri

Echitatie in Bucuresti de la Western Dream

Intr-o lume in care grijile si stresul tind sa detina controlul asupra vietii noastre, reusim din ce in ce mai greu sa ne relaxam. Daca vrei sa-ti petreci timpul liber intr-un mod inedit, vino sa petreci cele mai frumoase momente in aer liber alaturi de caii de la clubul de echitatie in Bucuresti, Western Dream! Atmosfera minunata este foarte relaxanta, iar tu te vei simti ca nou dupa fiecare experienta frumoasa la echitatie.
<h2>Western Dream – clubul tau de echitatie in apropiere de Bucuresti</h2>
Clubul de echitatie in Bucuresti Western Dream te asteapta in parcul Izvor sa te relaxezi intr-un cadru natural foarte placut si sanatos pentru minte, trup si suflet. Si, daca nu stii inca sa calaresti, nu-i nimic; antrenorii de aici te vor invata, cu multa rabdare si pasiune, secretele echitatiei. Ai la dispozitie atat lectii de echitatie pentru incepatori, cat si pentru avansati. In plus, dupa ce capeti experienta in acest domeniu, poti participa si la alte activitati recreationale prin echitatie, precum tir cu arcul calare, acrobatii calare, sarituri peste obstacole.
<h2>Echitatie in Bucuresti in stil western</h2>
La Western Dream se practica echitatia in Bucuresti in stil western, unul dintre cele mai populare stiluri de calarie. Acest stil este foarte practic, fiind folosit pentru rodeo si pentru alte treburi practice la ferma. Stilul Western a fost popularizat odata cu filmele Western de la Hollywood, multumita actorilor americani care interpretau personajele fascinante de cowboy.
<h3>Western Dream aduce echitatia in mijlocul Bucurestiului</h3>
Echipa de la Western Dream face totul din pasiune si de fiecare data se bucura sa impartaseasca aceasta daruire si cu ceilalti. De aceea, a initiat un proiect deosebit prin care sa faca tuturor cunoscute tainele echitatiei. Proiectul „Pe cai la Izvor” este o initiativa minunata a centrului de echitatie Western Dream ( http://www.westerndream.ro/echitatie-terapie )de a aduce echitatie in Bucuresti in mijlocul orasului. Astfel, pana la mijlocul lunii octombrie, puteti beneficia de experienta calaritului in parcul Izvor, in zona special amenajata de Western Dream.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare