Comunicate de Afaceri

Dezvoltare Personală Vs. Dezvoltare Profesională

Dezvoltarea personala nu prea poate veni fara cea profesionala. Munca noastra este cea care ne face mai fericiti sau din potriva, mai nefericiti.
Daca vanzatorii de iluzii te pot dezvolta personal in cateva ore, vorbind verzi si uscate, vanzatorii de competente profesionale, iau lucruile in serios, si abia daca reusesc sa stranga o grupa de 5-7 persoane la un curs greoi, intins pe mai multe zile, care nu te face mai frumos, mai bun, mai respectat de catre ceilalti.
Un curs serios, te ajuta sa faci lucrurile in meseria ta mai bine. Mai departe, daca vei aplica si daca vei continua sa cauti sa intelegi mai bine teoria discutata, tine de tine. Insa asa, vei avea cu adevarat sansa ca in viitor sa devii mai bun, mai apreciat, mai de succes, cum le place speakerilor sa spuna.
Asadar, te asteptam sa unul dintre cursurile Accedio de dezvoltare profesionala.
Cel mai vandut curs este cel de Project Management, pentru ca este acreditat atat de institutiile din Romania (ANC), dar si pentru ca te pregateste pentru recunoasterea internationala, respectiv certificarea PMP.
Daca esti persoana fizica, adica nu iti plateste compania acest curs, spune-ne si iti vom oferi o reducere de pana la 200 lei.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Accedio

Comentarii

Cauta

Categorii populare