Comunicate de Afaceri

Experienta Dr. Radu Jecan in operatiile de rinoplastie!

Dr. Radu Jecan este o prezenta medicala care si-a indeplinit visul! Fiind pasionat de arta chirurgiei estetice, inca din anii \'90 si-a facut simtita prezenta in cadrul unei renumite institutii, fiind unul dintre fondatorii Societatii Romane de Chirurgie Estetica din Romania, detinand pana in prezent functia de Bord Director. Printre zecile de tipuri de operatii estetice, procedura de rinoplastie reprezinta adevarata pasiune a DR.Jecan, in acest sens urmand cursuri de perfectionare atat pe teritoriul Romaniei, cat si peste hotare acolo unde a intreprins cum sa devina un profesionist realmente desvarsit in realizarea operatiei estetice la nas!

<h2>Rezultatele operatiilor de rinoplastie realizate de Dr.Jecan </h2>

Pregatirea medicala si experienta ca si chirurg estetician in domeniul rinoplastiei au la baza mii de interventii estetice care l-au ajutat pe Dr.Jecan sa isi perfectioneze tehnicile detinand in prezent cele mai aplaudabile rezultate!

O operatie estetica la nas este destul de complexa, fiind nevoie de mare precizie pentru a da o noua forma nasului, schimb radical aspectul fetei. Pacientele care au aplelat la serviciile de rinoplastie http://www.drjecan.ro/chirurgie-estetica/chirurgia-estetica-a-nasului-rinoplastia/ pentru a-si remodela trasaturile fizice problematice au fost incatate de profesionalismul cu care au fost intampinate, Dr.Jecan fiind o prezenta medicala extrem de placuta care gaseste cele mai fiabile solutii pentru cele care ii ofera increderea lor.

Este de inteles cum toate operatiile de rinoplastie la pret avantajos au adus zambetul pe buzele pacientelor sale, Dr.Jecan intervenind asupra indepartarii cocoasei, deformarii piramidei nazele, maririi sau micsorarii narilor, alungirii sau miscorarii nasului in lungime sau in latime.

Experienta Dr.Jecan in astfel de operatii de rinoplastie in Bucuresti dateaza inca din anii \'90, moment in care si-a facut remarcata prezenta prin cele mai apreciate cadre medicale. In plus, pretul rinoplastiei va fi o adevarata afacere daca apelati la serviciile Dr.Jecan care va va primi cu mare drag intr-una din clinicile moderne in care isi desfasoara activitatea!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare