Comunicate de Afaceri

Fa-ti vara mai placuta cu o pereche de blugi - Ghid vestimentar

De obicei, barbatii nu au dileme de genul “in ce ma imbrac astazi”. Se uita in dulap, iau de pe umeras ce este mai la indemana si apoi ies in oras. Totusi, lor nu trebuie sa le lipseasca din garderoba mai multe perechi de blugi, pentru acestia sunt buni pentru orice ocazie. Fie ca este vorba de o simpla iesire in oras, o zi de lucru, sau o noapte in club, o pereche de blugi barbate se potriveste in orice moment.
Blugi Levis
Sumpi, insa mereu la moda, blugii Levis care ii gasiti aici http://www.b-mall.ro/barbati/barbati-imbracaminte/barbati-imbracaminte-blugi sunt printre cei mai cautati de tinerii din Romania. Designerii de la Levis au realizat pentru acest an o colectie de exceptie, asa cum nu s-a mai vazut pana acum. Blugi rupti, blugi colorati sau blugi eleganti, toate aceste modele vor fi cele mai cautate in vara anului 2013.
Blugi largi
Aceste modele sunt purtate in special de rapperi. Foarte lejeri, moda lor provine din cartierele marginase din Statele Unite ale Americii, a anilor 90, atunci cans a inceput sa se ridice si miscarea hip hop. Usor usor, moda lor a fost adoptata si in alte tari, printre care si in Romania. Astfel, mai multe perechi de blugi largi nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunui rapper.
Blugi drepti
Modelele de blugi drepti sunt pentru tinute elegante, combinate cu camasi din jeans sau chiar cu carmasi colorate. Astfel, tinuta casual se poate transforma imediat intr-o tinuta eleganta, de purtat la birou sau la o intalnire de afaceri.
Multitudinea de nuante albastru inchis, indigo sau bleumarin, sunt nelipsite din colectiile de jeansi barbati pentru primavara – vara 2013. In cazul in care va ganditi sa va reinnoiti garderoba, atunci cel mai bine ar fi sa includeti mai multe perechi de blugi barbati pe lista de cumparaturi. Blugii de culoare inchisa se potrivesc de minune cu tinute masculine mai formale, alaturi de un sacou.
Alte detalii gasiti la http://www.hiphopblog.ro/evenimente/tendinte-blugi-barbati-colectia-2013-online/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare