Comunicate de Afaceri

Fiabilitate si calitate prin noile modele de cuptoare de microunde Samsung

Primul cuptor cu microunde a aparut undeva in jurul anului 1947 si detine niste dimeniuni impresionante; o inaltime de circa 1.8 m si cantarea 340 de kg si se vindea cu 5.000 de dolari. Inre timp lucrurile s-au schimbat de atunci, pantentul aparatului a fost preluat de multe alte firme producatoare de electrocasnice si le-au modernizat si modificat dupa placul lor.Astfel versiunile pe care noi le folosim astazi sunt mult mai compacte si usoare si incorporeaza mai multe functii decat stramosul lor din 1947.

Una din marile firme care produc si cuptoare cu microunde este Samsung.Aceasta a aparut pe piata inca din anul 1938 in Coreea insa astazi are puncte de lucru si vanzare mai peste tot, produsele sale fiind raspandite in toata lumea. In jurul anului 1979 Samsung incepe productia de masa a cuptoarelor cu microunde. Iar in anul 1994 productia de cuptoare cu microunde ajunge la 30 de milioane.

Fiabilitate si calitatea superioara a cuptoarelor cu microunde produse de Samsung sunt calitati apreciate si recunoscute de toti utilizatorii lor. Daca esti tentat sa iti cumperi si tu un cuptor cu microunde care nu te va dezamagi, nimic nu a fost mai simplu.
Intrii pe http://www.badabum.ro/electrocasnice/electrocasnice-mici/cuptoare-cu-microunde/filtre/marca-samsung si acolo gasesti cuptoare cu microunde Samsung, pentru toate buzunarele si toate bugetele.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare