Comunicate de Afaceri

FICUS CONSTRUCT OFERA SERVICII ELECTRICE DE CALITATE CLIENTILOR SAI

Ficus Construct ofera servicii de proiectare si construire de cladiri “la cheie”, ceea ce presupune pasii important ice tin de construire, finisare, montare a instalatiilor termice si sanitare, electrice si amenajare de spatii exterioare. Firma de instalatii electrice din Bucuresti si-a extins numarul de servcii oferite de-alungul timpului, devenind una dintre firmele de instalatii electrice de referinta.
Ficus Construct, firma de instalatii electrice Bucuresti se remarca prin pasiunea si profesionalismul pe care o pune in fiecare proiect, iar serviciile sale sunt de cea mai buna calitate.
Indiferent de ce proiect este vorba, fie ca alegi case, vile, ansambluri rezidentiale sau spatii comerciale, firma de instalatii electrice Bucuresti http://www.constructficus.ro/firma-instalatii-electrice-bucuresti/ iti pune la dispozitie o echipa de profesionisti in domeniu, cu experienta in instalarea echipamentelor electrice, de ultima generatie. Clientii care apeleaza la serviciile firmei de constructii Bucuresti vor beneficia de garantie generala pentru lucrarile de instalatii pe care le realizeaza
Tipuri de instalatii electrice
Firma de instalatii electrice Bucuresti executa cele mai calitative lucrari, care sa indeplineasca cele mai exigente cerinte ale celor care apeleaza la serviciile de instalatii electrice pe care le ofera Ficus Construct. Ficus Construct, o firma instalatii electrice cu experienta vasta in domeniu, iti garanteaza lucrari importante pe domeniul instalatiilor electrice Bucuresti, precum: instalati de tablouri sigurante electrice cu sigurante ABB pentru fiecare nivel, montare de circuite electrice de conductori trase prin tubulatura de PVC pentru a fi schimbate la nevoie, montaj doze electrice de aparat si prize electrice duble, montare de intrerupatoare, amenajare circuite electrice de curenti slabi pentru instalare de internet, montaj circuite electrice penstru instalarea sistemelor de supraveghere video, precum si alte sisteme de siguranta.
In ceea ce priveste serviciile oferite de firma de instalatii electrice Bucuresti aceasta ofera un pachet larg de servicii de calitate de montare a intrerupatoarelor, prizelor, corpuri de iluminat cu rezistenta mare in timp.
Firma de instalatii electrice, Ficus Construct, asigura clientilor calitatea si rezistenta instalatiilor proiectate, prin profesionalism si dedicare in fiecare proiect realizat.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pe Kassa

Comentarii

Cauta

Categorii populare