Comunicate de Afaceri

Igiena copilului este importanta. Alege un aspirator nazal

Igiena copilului este unul dintre aspectele foarte importante de care parintii trebuie sa se preocupe si sa abia o grija deosebita. Mucoasa nazala bogata a celor mici declanseaza de regula afectiuni respiratorii. La fel ca si alergiile, ele reprezinta una dintre grijile principale ale proaspetelor mamici. Multi parinti nu stiu inca de beneficiile pe care un aspirator nazal din acest link: https://www.babyneeds.ro/curat-si-sanatos/aspiratoare-nazale le-ar aduce copiilor lor. Multi inca folosesc batiste care pot irita nasul copilului sau pompe de aspirat care nu fac o treaba extraordinara.

Motivul pentru care tinerii parinti inca folosesc batiste si servetele este pentru ca nu stiu prea multe despre aspiratorul nazal al bebelusului. Babyneeds ne ajuta si ne ofera cateva informatii foarte importante.
<ul>
<li>Aspiratorul functioneaza prin intermediul unui proces de vacuum.</li>
<li>Micul echipament are o putere foarte mare de aspirare, totodata adaptata la nevoile si la sensibilitatea bebelusului.</li>
<li>Indiferent cata putere ofera prize unui aspiratorului, nu trebuie sa va speriati, deoarece toate aspiratoarele nazale detin un adaptor astfel incat bebelusul sa nu fie ranit.</li>
</ul>
Foarte multi medici recomanda aspiratorul nazal ca fiind un mijloc foarte placut pentru cei mici de a isi recapata respiratia normala.

Medicii recomanda aspiratorul nazal ca fiind un mijloc placut pentru cei mici de a isi recapata respiratia normala.

Magazinul Babyneeds are niste utilizatori foarte exigenti care isi doresc tot ce este mai bun pentru copilul lor, de aceea oferta de aspiratoare nazale cuprinde doua modele:
<ul>
<li>Aspiratoarele nazale manuale, cu varf de silicon, usor de sterilizat chiar si la rece si foarte usor de curatat; acestea sunt manipulate manual de parinti, fara a fi nevoie de o forta de aspirare externa;</li>
<li>Aspiratoarele nazale electrice, foarte eficiente, silentioase, astfel incat sa nu il streseze nici pe cel mic si nici pe parinte; mai mult decat atat, aspiratorul nazal electric, pentru copilasi, are un sistem de autocuratare integrat si 2 varfuri special concepute pentru aspiratie. Acest model poate fi alimentat la prize sau cu adaptori speciali.</li>
</ul>
Avantajul oricaruia dintre cele doua tipuri de aspiratoare nazale este ca parintii il pot folosi in conditii de maxima siguranta, fara sa il raneasca pe cel mic si fara sa ii provoace sangerari. Copilul va fi linistit pe tot parcursul acestui proces, fara sa se sperie, ba chiar sa fie amuzat de acest moment, datorita blandetii cu care aparatul functioneaza. Un alt mare avantaj este ca parintii vor evita, in acest fel, deplasarea la spital sau la doctor de fiecare data cand micutul are probleme de respiratie.

Aveti grija de igiena mezinului familiei, cu ajutorul aspiratoarelor nazale omologate de normele in vigoare.

<strong>DESPRE Babyneeds</strong>

Babyneeds.ro este magazinul online cu o gama larga de produse potrivite pentru fiecare etapa a dezvoltarii armonioase a unui bebelus. Magazinul le pune la dispozitia clientilor accesorii pentru masa celui mic, camera bebelusului, confortul mamicii, curatenie, jucarii si cadouri, plimbare si relaxare, precum si articole destinate sigurantei bebelusului. Pentru comenzi online, completati formularul prezent pe pagina online sau trimiteti un mesaj, la adresa de e-mail office@babyneeds.ro. De asemenea, personalul magazinului va sta la dispozitie si la numerele de telefon 0726.817.023 si 0740.672.091.

###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare