Comunicate de Afaceri

Ilbambino are grija de cei mici cu noile landouri proiectate special pentru siguranta si confortul micutilor

Landourile au fost realizate avand la baza acest scop, si anume acela de a le asigura micutilor o pozitie cat mai sanatoasa si confortabila. Un landou se recomanda micutilor inca din primele lor zile si pana ajung la greutatea de aproximativ 10 kg. Un astfel de landou le ofera parintilor posibilitatea de a-l transporta pe cel mic simplu si fara prea mare efort, bebelusul beneficiind si el de comoditate si siguranta in acelasi timp.
Pozitia orizontala le asigura bebelusilor confort dar si o dezvoltare sanatoasa. O astfel de pozitie este foarte importanta pentru cel mic in special in primele luni ale acestuia pana cand acesta invata sa stea in sezut. Un landou este multifunctional putand fi folosit atat pe strada, cat si in masina sau in casa. Atunci cand cel mic trebuie transportat dintr-un loc in altul un landou este ideal pentru a face acest lucru. Totodata in timpul calatoriei cu masina cel mic poate fi pus in landou pentru a fi transportat in siguranta si confortabil in acelasi timp.
Landoul poate fi folosit si acasa ca loc de dormit pentru bebelus. Dupa cum am precizat mai devreme, pozitia orizontala este foarte importanta pentru cel mic mai ales in timpul somnului asigurandu-i copilului o crestere sanatoasa si rapida.
La magazinul ilBambino gama de landouri https://www.ilbambino.ro/landouri/ este una diversificata parintii putand sa aleaga modelul care se incadreaza cu nevoile celui mic si cu bugetul lor. Totodata la magazinul ilBambino se gasesc carucioare 2 in 1 si 3 in 1 formate din mai multe componente printre care si landou. Un astfel de carucior este binevenit deoarece ofera multifunctionalitate, iar o data cumparat, nu mai trebuie achizitionat un alt landou.
Toate modelele de landouri de la ilBambino sunt fabricate din materiale de buna calitate care ofera confort bebelusului. Totodata saltelutele pe care sta micutul sunt realizate special ca acestuia sa i se asigure o pozitie perfect orizontala.
Avand in vedere nevoile multiple ale celor mici , landourile de la ilBambino sunt insotite de accesorii importante precum plase pentru tantari, husa impotriva ploii si gentuta pentru mamica unde se pot depozita lucrusoarele celui mic.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare