Comunicate de Afaceri

7 afaceri ce pot fi implementate in spatii comerciale fara vitrine inchiriate in Bucuresti

Dincolo de economiile obtinute prin chirii mai avantajoase, ea poate fi un aspect care sa ne ajute in selectarea ofertei de spatii comerciale intalnite pe piata imobiliara din Bucuresti. Va prezentam sapte tipuri de proiecte ce pot functiona cu success in spatii fara vitrine:

1. Concept Store

Adunand o varietate de bunuri aflate intr-o ingenioasa armonie celebrand un anumit stil de viata, un spatiu comercial inchiriat pentru un concept store poate fi promovat ca fiind deosebit de atractiv strict prin evidentierea fatadei si eventual plasarea unei liste vizibile cu brand-urile ale caror creatii pot fi comercializate in magazin.

2. Galerie de arta

Pentru valorificarea lucrarilor expuse, galeriile de arta trebuie sa urmeze anumite conditii de iluminat artificial, nefiind necesara existenta vitrinelor.

3. Restaurant

Dincolo de meniu si servire, spatiile comerciale transformate in restaurante conving prin atmosfera calda si intima, pentru care nu sunt necesare vitrinele. Mai mult decat atat, ele pot devein un inconvenient, discretia ar putea fi unul dintre principalele rationamente in inchirierea si alegerea unui restaurant, mai ales in Bucuresti.

4. Club de teatru

Unul dintre cele mai populare spatii comerciale din Bucuresti cu destinatia de concept de leisure si entertainment, cluburile de spectacol sunt favorizate de absenta acestor deschideri, in special in situatia in care dincolo de programe de teatru sau stand up comedy, dedica publicului si proiectii cinematografice.

5. Salon de infrumusetare

Bazandu-se pe discretie in executarea serviciilor, inchirierea unui spatiu comercial ce poate fi transformat in salon de infrumusetare se recomanda a nu avea vitrine pentru a nu crea o stare de disconfort clientelei.
Convertirea unui spatiu comercial inchiriat intr-un salon de infrumusetare se poate realiza cu usurinta prin recompartimentarea cu pereti din gips carton sau prin structuri de usi glisante.

6. Supermarket

Adunand o paleta extrem de variata de bunuri, fara a putea estima prioritatile sau punctele de atractie, un spatiu comercial cu destinatia de supermarket in Bucuresti nu este favorizat de o vitrina, clientii sai vizitandu-l din ratiuni de necessitate, preconizand oferta cu care s-ar putea intalni. Mai mult decat atat, activitatea unui supermarket este favorizata de amplasarea a cator mai multe rafturi cu marfuri, asadar chiar si in situatia alegerii unui spatiu comercial cu vitrine, aceasta ajunge a fi acoperita pentru ca peretele sa fie exploatat pentru plasarea de astfel de corpuri de mobilier.

7. Magazine de nisa

Neadresandu-se unui public larg, magazinele concentrate pe o anumita nisa (ex: articole de pescuit si vanatoare) urmeaza ca strategie de promovare comunicarea catre persoanele direct interesate de oferta lor. Ele de obicei capata notorietate in randul comunitatii de pasionati, fiind prezente pe diverse platforme in care domeniul respectiv de interes este dezbatut si isi mentin activitatea gratie recomandarilor. Asadar, baza de clienti a acestor magazine se indreapta in general spre o adresa exacta, putine fiind persoanele atrase de fatada spatiului comercial.

Modul de achizitie a unui spatiu comercial in Bucuresti necesita de cele mai multe ori consultanta unei agentii imobiliare cu experienta, precum Regatta Imobiliare - <b>http://www.regatta.ro</b> unde puteti gasi o gama larga de spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti, in categoria: <b>http://www.regatta.ro/spatii-comerciale-inchiriere/</b> in cele mai bune zone din capitala.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Regatta Imobiliare

Comentarii

Cauta

Categorii populare