Comunicate de Afaceri

Regatta: 6 recomandari pentru iluzia de spatiu in apartament

1. Alegeti piese compacte

O reala economie de spatiu in apartament, va va fi daruita de mobila pliabila ce pot fi depozitate dupa folosire si sub acelasi principiu, de corpurile ce camufleaza diverse piese precum mesele.

2. Iluzia spatiului prin inaltime

Suprafetele apartamentului vor parea intotdeauna mai ample prin degajarea peretilor, asadar daca urmariti acest efect, axati-va in amenajare pe piese de mobilier joase. O deschidere mai mare a podelelor este data de corpuri sutinute pe picioare.
De asemenea, noptierele pot fi inlocuite prin rafturi suspendate de perete.

3. Mizati pe multifunctionalitate

Dincolo de alegerea eficienta a pieselor de mobilier ce sustin o depozitare ofertanta a lucrurilor personale, o solutie salvatoare poate veni din partea corpurilor convetibile precum scaunele otoman.
Totodata, corpurile de mobilier precum bibliotecile va pot ajuta chiar si in recompartimentarea spatiului, asadar nu ignorati acest ajutor daca veti dori camere in plus.

4. Ajutorul cromaticii

Cu cat o incapere aduna mai multe tonuri si motive, cu atat ea va parea mai inghesuita. Incercati sa linitati paleta regasita la nivelul spatiului, optand pentru corpuri de mobilier in aceeasi nuanta. Mai mult decat atat, iluzia spatiului va fi intensificata de alegerea mobilierului in ton cu peretele.
Nu uitati de efectul creat de oglinzi si optati pentru mese de sticla sau cu un luciu profund, ce vor darui aceeasi iluzie.

5. Renuntati la conventii

Desigur ca respectarea liniilor traditionale in amenajarea locuintei va va darui o stare de confort explica in principal de familiaritatea acestei imagini intalnita in special in copilarie, dar daca ati merge pe o abordare mai indrazneata si ati renunta la reguli? O pereche de fotolii ce se privesc creand o forma trapezoidala cu un corp de biblioteca ar putea oferi o economie de spatiu, comparativ cu ideea introducerii unei canapele, spre exemplu.

6. Trucuri prin decor

Confortul senzorial conferit de iluzia spatiului este intotdeauna influentat de numarul si ponderea elemententelor ce se regasesc intr-o inapere. Chiar daca o asemenea amenajare ar putea compromite tocmai eficienta depozitarii, impunand o anumita prudenta atat in alegerea mobilierului, cat si in dispunerea sa, indreptati-va spre piese mai mari in favoarea celor de dimensiuni modeste. Aglomerarea de corpuri marunte (dulapioare, noptiere, etc) va face camera sa para inghesuita, efect vizual intensificat in special de aparitia mai multor tonuri in privelistea de ansamblu a incaperii.
Optati pentru mobilierul inchis, in care obiectele depozitate sa nu fie expuse, pentru ca privirea sa nu fie obosita de prezenta a cator mai multe obiecte. De asemenea, pentru degajarea spatiului, nu umpleti intotalitate rafturile prin obiecte ornamentale.

Cu ajutorul mobilerului un apartament poate aparea ca avand incaperi mult mai vaste, asadar nu trebuie sa renuntati la dorinta de a locui intr-o zona preferata sau de a va bucura de frumusetea privelistii ce vi se dezvaluie privind pe fereastra.

Pentru a avea un apartament la care visati, contactati o companie imobiliara de renume precum Regatta care sa va prezinte cele mai avantajoase oferte de apartamente de vanzare - <b>http://www.regatta.ro/apartamente-vanzare/</b>.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Regatta Imobiliare

Comentarii

Cauta

Categorii populare