Comunicate de Afaceri

Spatii comerciale cu destinatie de restaurante

Clientii tinta

Anterior conceperii intregului plan de branding si implicit a identitatii vizuale a spatiului comercial, delimitati piata careia va adresati, astfel incat atat amenajarea, cat si promovarea sa fie unele potrivite. Profilul clientului va va ajuta atat in estimarea investitiilor in spatiu, cat si in directiile ce pot fi preluate in estetica sa. Analizati-l cu atentie si incercati sa-i intelegeti asteptarile.

Iluminat

Lumina dintr-un spatiu comercial cu destinatia de restaurant trebuie sa completeze confortul oaspetilor sai nu sa fie dispusa pentru a-i flata arhitectura interioarelor, chiar daca inclusiv acest aspect va sta drept reper. Cea artificiala se recomanda a fi cat mai apropiata de cea naturala, considerata drept cea mai blanda pentru vedere. Optati pentru lumina ajustabila in functie de momentul zilei si anotimp. Nu uitati ca o lumina prea puternica deterioreaza atmosfera pe care clientii se asteapta s-o gaseasca intr-un restaurant. Aceasta nu este binevenita nici macar in restaurantele fast food unde atat ambianta, cat si conventiile sunt mult mai degajate. Dincolo de a fi obositoare, deviind atentia de la concentrarea simtutilor olfactiv si gustativ, aceasta prezinta mancarea intr-o maniera total neapetizanta, carnea capatand tente gri in timp ce legumele reflexe albastre. Singurul moment al zilei in care o lumina mai intensa este de bun augur este dimineata, pentru a veni in intampinarea oaspetilor ce citesc presa la micul dejun.
Cat despre reflexele din lumini, se recomanda ca acestea sa urmeze cromatica aleasa pentru amenajarea spatiului comercial de vanzare.

Spatiul

Studiile neurologice arata o conexiune intre stimulii vizuali oferiti de tonurile de rosu, portocaliu si maro si pofta de mancare, aceasta conexiune impunand nuantele drept conventii in decorul centrelor dedicate gastronomiei. Bineinteles, restaurante reputate de pe intreg mapamondul ne demonstreaza ca nu trebuie sa ne limitam la aceasta paleta in spatiul nostru comercial. Culorile alese pot fi dispuse atat in motive grafice, ondulate sau precise, cat si in fotografii.
Priviti interiorul restaurantului asemeni unui vanzator, iar cum persuasiunea poate prelua varii forme, asa si identitatea spatiului permite o deplina libertate in amenajare. Puteti combina asadar materiale naturale cu alternative, la fel cum va puteti concentra pe atmosfera unei gradini, prin introducerea elementelor verzi, precum plante decorative sau chiar gazon.

Curatenia spatiului comercial

Un singur aspect considerat pe buna dreptate fundamental nu va putea fi supus compromisului in domeniul culinar si anume igiena. Indiferent de capacitate si de conditiile meteo, asigurati-va ca spatiul comercial beneficiaza de o curatenie impecabila, inclusiv zona toaletelor confirmand increderea pe care un restaurant o poate inspira.

Avand ca punct de plecare aceste aspecte, nu ramane decat sa va dedicati asupra meniului si a echipei iar pentru a incanta publicul cu specialitatile casei, asigurati-va ca alegeti spatii comerciale potrivite in Bucuresti - <b>http://www.regatta.ro/spatii-comerciale-vanzare/</b>, contactand o companie imobiliara de renume, precum Regatta Imobiliare.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Regatta Imobiliare

Comentarii

Cauta

Categorii populare