Comunicate de Afaceri

Industrial Access achizitioneaza prima nacela JLG „Made in Romania”

Industrial Acces este unicul distribuitor al produselor marca JLG in Romania, Bulgaria, Moldova si Serbia, JLG fiind brandul premium la nivel mondial in productia de nacele.

Modelul de nacela 510 AJ este cel mai scump utilaj din clasa lui din lume. “Prin investitia in acest utilaj incercam sa contribuim la profesionalizarea pietei de constructii din Romania, promovand un nou concept de utilaj performant si foarte fiabil. Aceasta in contextul in care tendinta generala manifestata de companii la nivelul pietei locale este de a cauta pretul cel mai ieftin, fara a lua in calcul costurile ascunse si cheltuielile generale de exploatare a utilajelor”, arata Stefan Ponea, CEO & Managing Partner, Industrial Access. “Faptul ca acum putem achizitiona din Romania utilaje premium ne aduce avantajul promptitudinii, echipamentul putand fi livrat in aceeasi zi in care se face comanda, fata de minim 6 zile cat ar dura transportul daca ar fi adus din alta tara”, mai spune Stefan Ponea.

Initial modelul 510 AJ a fost construit in Belgia, fiind produs special pentru piata europeana, insa de curand productia acestuia s-a mutat la fabrica pe care JLG o detine in Medias. Avantajul esential al acestui utilaj este generat de controlul complet electronic, gratie sistemului Advanced Design Electronics – ADE, care determina o eficienta energetica maxima si o emisie minima de noxe. O alta caracteristica este data de reducerea la minim a timpilor de defectare, datorita capacitatii sale de auto-testare. Este o nacela pentru teren accidentat, care face fata provocarilor legate de lucrul in regim greu si in spatii inguste, datorita designulul sau compact.

Nacela 510 AJ a facut parte din flotele de utilaje implicate in proiectele de construire a lanturilor de magazine Metro, Real, Ikea, a stadioanelor Arena din Cluj-Napoca si National Arena din Bucuresti. Aceste proiecte au preferat 510 AJ nu numai pentru caracteristicile sale ci si pentru serviciile pe care Industrial Access le ofera clientilor sai, unice pe piata romaneasca: service support 24/7, capacitatea de a inlocui utilajul in cazul unui defect mai mare si existenta punctelor de lucru in toata tara.

Despre Industrial Access Romania

Cu o cota de piata de 23% in anul 2011, compania Industrial Access Romania este liderul pietei romanesti in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime din Romania (servicii de inchiriere, vanzare, post-vanzare, consultanta, finantare, etc). Organizatia ofera solutii la cheie care garanteaza succesul oricarui proiect si eficientizarea costurilor pentru clientii sai. Eforturile companiei se concentreaza spre a oferi exact solutiile de care are nevoie clientul, atunci cand are nevoie si strict pentru perioada de timp determinata.

Actionarul majoritar al companiei, Balkan Accession Fund (BAF), este un fond de investitii regional, in valoare de 110 milioane de euro, creat pentru a identifica oportunitatile de investitii generate de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, din 2007, dar si pentru a investi, selectiv, in alte tari din regiunea balcanica. Investitorii principali ai fondului sunt RAEF, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), FMO si BSTDB.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Buticul de Inspiratie

Comentarii

Cauta

Categorii populare