Comunicate de Afaceri

Informatii despre operatia de marire a buzelor

Marirea buzelor este o procedura spectaculoasa prin rezultatele sale si are un caracter definitiv sau temporar, in functie de substanta utilizata pentru aceasta. Una dintre procedurile cele mai utilizate in acest moment, operatia de marire a buzelor a devenit tot mai solicitata in randul doamnelor. Femeile din intreaga lume apeleaza la aceasta procedura pentru ca isi doresc ca simbolul feminitatii, buzele, sa arate cat mai atragator cu putinta, sa fie voluptoase si senzuale.

Operatia de marire a buzelor este una frecvent solicitata in randul doamnelor, datorita importantei estetice pe care o au buzele in determinismul senzualitatii generale a fetei. De aceasta procedura minim invaziva pot beneficia persoanele care nu sunt multumite cu marimea buzelor lor, sau cele care isi doresc sa combata semnele imbatranirii manifestate in zona buzelor. In urma unei operatii de marire a buzelor, pacienta va beneficia de urmatoarele aspecte:
<ul>
<li>Prin definirea buzelor se reda un aspect atragator al intregii fete, naturala si plina de senzualitate</li>
<li>Sterge ridurile din jurul buzelor</li>
<li>Hidrateaza pielea in profunzime si reface aspectul facial</li>
</ul>
<h2>Drsorinparasca.ro, alegerea ideala pentru doamnele care isi doresc marirea buzelor</h2>
In prezent, operatia de marire a buzelor se poate face la drsorinparasca.ro se poate fi realizata cu ajutorul propriei grasimi, a implantelor temporare sau a celor definitive. In functie de efectele pe care pacienta doreste sa le obtina si in urma unui control amanuntit al Dr. Sorin Parasca, se va stabili care dintre metode reprezinta cea mai buna solutie. Alegerea implantului potrivit este foarte dificila, si tocmai din acest motiv drsorinparasca.ro este o alegere inteleapta.

Chirurgia estetica realizata la drsorinparasca.ro este capabila sa indeplineasca dorintele chiar si celor mai pretentioase dintre reprezentantele sexului frumos. Tocmai din acest motiv, Dr. Sorin Parasca este alegerea cea mai buna, atunci cand vine vorba despre operatia pentru marirea buzelor.
<h3>Beneficiile aduse de operatia de marire a buzelor, la drsorinparasca.ro</h3>
Cea mai folosita substanta in operatia de marire a buzelor este acidul hialuronic, insa exista si altele, cum ar fi substantele de baza de calciu, cele semipermanente sau permanente, precum si implanturile de silicon. Pe langa beneficiile de ordin psihologic, acelea de a reda increderea in sine, ele constituie si alte tipuri de beneficii, deloc de neglijat, cand vine vorba despre frumusetea oricarei femei:
<ul>
<li>Intinerirea aspectului facial, prin obtinerea unor buze voluptoase</li>
<li>Buzele pline exprima o atitudine pozitiva si altruista</li>
<li>Revigorarea tonusului facial</li>
</ul>
Puteti citi mai multe despre operatia si recuperarea dupa o operatie de marire a buzelor pe acest link: http://drsorinparasca.ro/marirea-buzelor/ este foarte rapida, pacienta putandu-si relua activitatea imediat dupa interventie. Drsorinparasca.ro utilizeaza preparate injectabile pe baza de acid hialuronic, astfel ca recuperarea dureaza extrem de putin. Dupa realizarea procedurii este recomandata aplicarea de gheata, pentru circa 15 minute si se evita, pe cat posibil, aplicarea produselor cosmetice.

Dr. Sorin Parasca este medic primar de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructive si, datorita sutelor de operatii reusite, este recomandarea tot mai multor femei. Este coautor la numeroase articole in revistele de specialitate si la numeroase congrese medicale. Profesionalismul si munca asidua il propulseaza in topul celor mai cautati medici, atunci cand vine vorba despre chirurgia estetica.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare