Comunicate de Afaceri

Inlocuirea lui Steve Jobs anuntata acum o luna pe OfficeLeaks.com

Mesajul anonim suna astfel: “Am vorbit azi cu un director si mi-a spus ca board-ul va vota luni inlocuirea lui Steve Jobs… Board-ul il va concedia pe Steve cat e in concediu medical. E o clauza in contract despre asta”.

In comunicatul de presa al OfficeLeaks.com, fondatorul afacerii, Ryan Masanz, este incantat de neasteptatul potential al site-ului, considerand ca, in viitor, Office Leaks poate schimba dinamica relatiilor de munca: „Cu zi ce trece sunt tot mai multi oameni care vorbesc, iar patronii asculta, indiferent ca admit public sau nu”.

Oricine de oriunde isi poate crea cont de utilizator pe OfficeLeaks.com, initiind un forum al angajatilor unei companii. Intr-un mesaj din subsolul paginii, OfficeLeaks.com te indeamna sa te inregistrezi si sa misti compania in directia buna. Masurile de securitate sunt si ele afisate pe prima pagina: parolare privata 100%, cont, servere care nu permit urmarirea etc.


............
Comunicat preluat de pe PR Newswire (www.prnewswire.com), tradus si adaptat de Comunicate de Afaceri, prin acord de colaborare. Articolul este sub protectia drepturilor de autor (v. Termeni si conditii)

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare