Comunicate de Afaceri

Inovatia QMix4 - Seminar Protectia Continua a Datelor de Business - 26 mai 201

Cele mai valoroase si cele mai putin protejate resurse din companie sunt documentele care sunt create chiar acum. In conditiile in care peste 60% din datele actuale de business sunt localizate pe computere sau laptop-uri, operatiunile de back-up pe server sau efectuate “o date pe zi” nu mai sunt deloc suficiente. Quartz Matrix® va poate ajuta.

Ne face placere sa va invitam la un seminar pe tema protectiei continue a datelor, in care expertii nosti va vor propune strategii de back-up al fisierelor pentru fiecare PC din organizatie si va vor arata cum Solutia QMix4, bazata pe tehnologiile IBM va poate proteja cele mai importante date. Seminarul are loc pe 26 mai 2010, ora 10:00, la sediul Quartz Matrix. Consultantii nostri de business va vor arata cum puteti utiliza Solutia QMix4 pentru a:
• Creste productivitatea angajatilor prin eliminarea pierderilor datorate recrearii si eforturilor de recuperare a datelor pierdute
• Imbunatati nivelul de servicii pentru clienti prin protejarea documentelor critice
• Mentine cash-flow-ul companiei prin securizarea documentelor vulnerabile de care depindeti
• Accelera timpul de recuperare si a reduce nevoia operatiunilor de back-up manual
• Proteja proiectele active, cu informatii noi – datele care nu se afla decat de computerul sau laptopul Dumneavoastra – nu au fost trimise prin email, nu au copii back-up pe server si nu au fost inscriptionate pe CD-uri.

Speram sa participati la acest seminar pentru a verifica cat de eficient si rentabil puteti elimina pierderile de date ale tuturor utilizatorilor.


Pentru a va inregistra la acest seminar sau pentru a afla mai multe informatii, ne puteti vizita online pe site-ul www.quartzmatrix.com, ne puteti transmite un e-mail la adresa ibm@quartzmatrix.ro, sau ne puteti contacta la numarul 0232 / 217.248
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Quartz Matrix

Comentarii

Cauta

Categorii populare