Comunicate de Afaceri

Iti doresti o casa curata? DaCris94 iti ofera cea mai variata gama de dezinfectanti puternici!

Importanta curateniei desavarsite este categorica pentru orice persoana care isi doreste sa fie sanatoasa si fericita. In acest caz, gama de dezinfectanti oferiti de DaCris94 isi propune sa preintampine aceste cerinte ale clientilor sai si sa le rezolve pe toate, oricat ar fi ele de exigente. De la traditionalul spirt pana la pastilele de clor efervescente, produsele de curatenie sunt pentru toate tipurile de murdarii, dar si pentru toate tipurile de venituri. Sanatatea si curatenia vor fi la indemana oricui.



Amenintarile lumii moderne pentru sanatate si rezolvarile propuse de dezinfectanti

Schimbarile climatice, precum si viata din ce in ce mai trepidanta sunt de asa natura incat sa dea nastere la anumite boli, virusi si bacterii care sa puna in pericol sanatatea noastra. Cu toate acestea, omul a creat si anumite substante care sa distruga acesti daunatori. Dezinfectantii, caci despre ei este vorba, ajuta la distrugerea tuturor tipurilor de tulpini de virusi si bacterii, fungi si altele asemenea lor, care ar putea sa dauneze bunii dezvoltari a corpului uman, in plenitudinea sa. Printre oferta de produse de curatenie de la DaCris 94, enumeram:

· Alcoolul sanitar

· Pastilele de clor efervescente

· Sapun lichid antibacterian

· Dezinfectant concentrat

· Dezinfectant gel pe baza de clor

Aceste produse vor veni in ajutorul tuturor persoanelor care isi doresc un mediu mai curat si o atmosfera in care sa convietuiasca intr-un mod sanatos. Dezinfectantii http://www.dacris94.ro/dezinfectanti sunt recomandati in special pentru acele locuinte unde sunt copii mici sau alte categorii de persoane sensibile la schimbari, mai ales pentru ca le asigura un cadru sanatos de vietuire. Preturile sunt, de asemenea, un atu al acestor produse. In continuare, pentru copiii mici, care obisnuiesc sa se joace pe jos si care pot ajunge cu usurinta in locuri cu potential de contaminare, cum ar fi podelele bailor sau ale bucatariilor, dezinfectantii pot face minuni.


DESPRE DACRIS94

DaCris94 este un magazin virtual care comercializeaza dezinfectanti pentru camere, bai si bucatarii, atat pentru uz casnic, cat si pentru Ho.Re.Ca, dar si produse de igiena personala sau cosmetice hoteliere. Punand in mare masura pret pe profesionalism si pe calitate, produsele distribuite de DaCris94 vor veni in intampinarea celor mai exigente cerinte in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Comenzile se pot face la numerele 021-317.87.77 sau 0751-13.10.70, ori la adresa de mail lzacon@dacris94.ro. Depozitul companiei poate fi gasit la adresa Splaiul Unirii Nr. 162, Sector 4 (in incinta S.C.P.C. SPLAI SA).

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare