Comunicate de Afaceri

IUBESTE GERMANA - primul program adresat copiilor si parintilor de catre Scheffal & Scheffal

Cursurile si activitatile se tin in fiecare duminica, intre orele 10:30 si 12:00, intr-o zona ultra-centrala din Bucuresti. Copiii si parintii invata in grupe diferite – de copiii si de adulti – dar in acelasi interval orar, astfel incat sa termine in acelasi timp. “Ce poate fi mai pozitiv pentru un copil decat sa invete o limba straina, mai ales germana, sa si-o insuseasca si sa ii faca placere, sa isi faca noi prieteni, sa se distreze intr-o alta limba si sa poata repeta alaturi de parintii lui, care ii dau un exemplu pozitiv, invatand alaturi de ei? Astfel, se asigura petrecerea unui timp de calitate in familie, care este atat distractiv, cat si educativ, intarindu-se legatura dintre copii si parinti. Ne dorim ca cei mici, tinerii si parintii lor sa prinda drag de a invata, sa le stimulam curiozitatea si setea de cunoastere. Pana acum am avut rezultate remarcabile cu cei peste 10.000 de copii si tineri care au participat de-a lungul ultimilor 24 de ani la programe similare organizate de noi in colaborare cu partenerii nostri”, a continuat Genela Scheffal.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, puteti accesa paginile de internet www.scheffalandscheffal.ro, www.iubestegermana.ro sau www.iubestegermana.blogspot.ro.

Detalii pentru jurnalisti:
Genela Scheffal
Telefon: 0722.920.498.

Despre Scheffal & Scheffal SRL

Cu o activitate desfasurata din anul 1990 in domeniul educatiei si a dezvoltarii personale, echipa Scheffal & Scheffal SRL este formata din specialisti in domeniile educatiei, consilierii de dezvoltare personala, comunicarii, NLP-ului si formarii. Echipa are experienta atat in lucrul cu copiii, adolescentii si adultii, cat si cu diviziile sau companiile de diferite dimensiuni – de la microintreprinderi, la multinationale. Succesele Scheffal: 24 de ani de activitate in Romania si Austria, peste 800 de seminarii cu adolescenti si adulti, peste 5 ani de experienta in consilierea companiilor. Viziunea Scheffal este de a ne sprijini clientii sa-si atinga obiectivele. Noi credem doar in solutii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Scheffal and Scheffal

Comentarii

Cauta

Categorii populare