Comunicate de Afaceri

Kashmir Hair System lanseaza primul tratament din lume pentru reconstructie si indreptare a parului FARA Formaldehida

Kashmir Hair System Romania, divizia Europeana a Kashmir Hair System Israel anunta cu mandrie lansarea in exclusivitate a primului tratament de reconstructie a parului FARA FORMALDEHIDA, din lume. Kashmir Botox 4G, primul tratament de reconstructie a parului, fara formaldehida a fost lansat in exclusivitate la nivel mondial in Romania. Tratamentul este realizat printr-o tehnologie unica in lume dezvoltata de Kashmir Hair System Israel.

Tratamentul Kashmir Hair Botox 4G, FARA FORMALDEHIDA, este un tratament profesional, intensiv, de reparare, hidratare, indreptare si reconstructie a firului de par, ce se foloseste exclusiv in saloanele de infrumusetare.


Ingrediente si mod de actiune

Kashmir Hair Botox 4G, fara formaldehida, are in continutul sau aminoacizi, minerale (Litium&Magneziu), keratina naturala si silicon de inalta calitate. Aminoacizii sunt ingredientele cheie care modifica structura firului de par si ajuta la obtinerea rezultatului dorit: PAR DREPT de lunga durata. Aminoacizii, substante cu pH scazut, patrund in interiorul firului de par, la nivelul cortexului si a medulei, unde intervin asupra pH-ului firului de par pe care il modifica pentru a permite o modelare facila si obtinerea rezultatelor dorite.

Cand parul este coafat in exces si supus factorilor de mediu, keratina isi pierde calitatea originala, rezultand astfel un par lispit de elasticitate si greu de aranjat. Aportul de Keratina, unul dintre componentele principale care se afla in structura firului de par, ajuta la umplerea lacunelor din cuticulele de par fisurate, uscate si degradate.

Datorita ingredientelor naturale ale tratamentului parul devine mai sanatos si mai puternic de la radacina. Tratamentul garanteaza reconstructia parului, stralucire, flexibilitate si vigurozitate. Nu are contraindicatii, putand fi realizat chiar si de doamnele insarcinate.


Unde este realizat Botox 4G?

Tratamentul este faimos in saloanele de frumusete din Israel, motiv pentru care pentru aplicarea cat mai exacta a tratamentului si pentru explicarea tututor pasilor de aplicare au fost invitati in Romania cei mai buni hair stilisti de origine israeliana. Botox 4 G a fost deja testat in numeroase saloane din Bucuresti, iar rezultatele au fost apreciate atat de specialisti de renume, cat si de clienti. Tratamentul a fost deja testat in saloanele din Bucuresti si este acum disponibil in portofoliul lor de servicii. Dintre acestea mentionam saloanele: Catalina Popescu Atelier, Oana Style, 1 Dream Beauty Studio.

Tratamentul Botox 4 G este disponibil in Europa prin intermediul Kashmir Hair System Romania divizia europeana a companiei Kashmir Hair System Israel. Kashmir este prezenta pe piata cosmeticelor de par din 2008 si are in portofoliul sau unele dintre cele mai inovative produse pentru ingrijirea parului din lume, precum sampoane, seruri, masti de par pe baza de keratina polimerica si faimoasele tratamente de reconstructie a parului Kashmir Botox.

Kashmir Hair System Romania
Uniriii Square, Unirii Shop, 2nd Floor,
Bucharest, Romania
Tel : +40 720 757 757
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Luiza Essence Line

Comentarii

Cauta

Categorii populare