Comunicate de Afaceri

Lectii de echitatie pentru avansati la Western Dream

Echitatia este un sport minunat, care iti ofera momente de relaxare in natura si posibilitatea de a te mentine in forma. Este un exercitiu de concetrare si de comunicare, care te invata sa relationezi in mod eficient cu caii. Oricine are nevoie de o pauza de relaxare, departe de agitatia orasului si in compania unor creaturi pline de caldura si a unor instructori care pot preda lectii de echitatie pentru avansati.
<h2>Unde poti lua lectii de echitatie pentru avansati</h2>
Daca esti pasionat de calarie, poti beneficia de lectii de echitatie pentru avansati chiar in apropiere de Bucuresti, in zona Snagov. Aici, daca dai click pe acest link: http://www.westerndream.ro/echitatie-avansati, o sa gasesti centrul de echitatie Western Dream, locul in care te poti relaxa calarind. Acest club ofera posibilitatea de a participa la lectii de echitatie pentru avansati dar si pentru incepatori. Cei avansati pot invata lucruri noi despre echitatie si se pot bucura de alte metode de agrement prin calarie, iar incepatorii vor fi initiati in tainele acestui sport. Lectiile de calarie penru avansati costa 50 de lei (sedintele de 30 de minute) si 70 de lei (sedintele de 45 de minute). Lectiile pentru incepatori au alte preturi, de 40 de lei (pentru sedinta de 30 de minute) si de 60 de lei pentru cele de 45 de minute.
<h3>Lectii de echitatie cu instructori specializati</h3>
Daca vei lua parte la lectii de echitatie pentru avansati, antrenorii si instructorii de la Western Dream te invata lucruri pretioase despre echitatie, care, desi pot parea banale, sunt deseori uitate de oameni si chiar de instructorii de calarie de obicei. Aici vei invata ca echitatie nu presupune doar simpla calarie, ci este mai mult de atat; este o experienta si o lectie de a impartasi, de a comunica, de a relationa. Fiecare calaret trebuie sa invete sa dezvolte o relatie autentica cu calul sau, pentru a se putea bucura, intr-adevar, de beneficiile unei experiente minunate de echitatie.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare