Comunicate de Afaceri

Lopetile de dat zapada de la Magazia lu’ Costica - ajutorul esential pe timpul iernii

Sezonul rece aduce o multitudine de schimbari in viata oamenilor, de la modificarile de temperatura, la cele de activitati intreprinse. Lopetile nu mai duc cu gandul la ingrijirea pamantului si a recoltei, ci la eliberarea cailor de acces si de legatura din gospodarie, cele care sunt acoperite de caderile masive de zapada de pe timpul iernii. Prin urmare, Magazia lu’ Costica aduce o gama variata de lopeti pentru zapada pe care o puteti gasi aici https://www.magazialucostica.ro/lopeti-si-cazmale.html , menite sa faciliteze modul in care functioneaza o gospodarie pe timpul sezonului hibernal.
Omatul in exces – o amintire odata cu achizitionarea lopetilor de dat zapada
Iarna nu ar trebui sa limiteze activitatile desfsurate intr-o gospodarie, ci sa fie vazuta mai degraba ca prilej de desfasurare a unora noi. Culturile trebuie ingrijite si pe timpul iernii, drept pentru care este nevoie ca zapada sa fie data la o parte pentru a facilita accesul la hambare, livezi sau campurile din preajma gospodariei. Iarna nu este un sezon inchis pentru agricultura, dimpotriva! In aceasta perioada a anului se realizeaza fertilizarea culturilor semanate toamna, controlul acestora, dar si verificarea si corectarea reactiei solului in raport cu semnintele semanate. Prin urmare, iata de ce este necesar ca lopetile pentru zapada sa fie prezente in casa fiecarui om gospodar:
• Ajuta la deszapezirea potecilor, a verandelor, a gospodariilor;
• Faciliteaza accesul la hambarele unde sunt depozitate recoltele sau semintele;
• In cazul lopetilor scurte de zapada si cereale, acestea pot fi folosite si pentru a muta cerealele din hambare;
Lopetile de zapada – ieftine si accesibile la Magazia lu’ Costica
Oferta de lopeti pentru dat zapada este pe cat de versatila, pe atat de accesibila la Magazia lu’ Costica. Se incurajeaza, astfel, activitatile hibernale si pastrarea randamentului gospodariei atat pe durata sezonului rece. Asadar, daca se doreste achizitionarea unei lopeti pentru zapada, ca lupta grea cu omatul sa devina o simpla amintire, Magazia lu’ Costica este un loc ideal pentru a fi vizitat.
DESPRE MAGAZIA LU’ COSTICA
Magazia lu’ Costica este un magazin online, specializat pe comercializarea de produse, ustensile si utilaje pentru agricultura si zootehnie. Vizitarea site-ului este rccomandata pentru toti cei care vor sa aiba o activitate agricola plina de randament si o recolta cu care sa se mandreasca. Comenzile se pot face online, ori la numarul 0741.077.261 sau la mailul comenzi@magazialucostica.ro. Plata pentru produse se poate realiza atat prin sistem ramburs, cu transfer bancar ori in rate.
###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pe Kassa

Comentarii

Cauta

Categorii populare