Comunicate de Afaceri

Magazinul online Zega le face doamnelor surprize la inceput de toamna cu oferte speciale la noua colectie de pulovere de dama pentru sezonul ce tocmai a sosit

Aceste noi pulovere de dama se fac remarcate printr-un design aparte si un material de calitate care le fac sa fie ideale pentru o toamna friguroasa asa cum se intampla in fiecare an. Noua colectie de pulovere de dama pe care le gasiti pe acest link https://www.zega.ro/femei/pulovere.html acopera a arie larga de modele si stiluri vestimentare astfel incat fiecare doamna isi poate alege un model indiferent de gusturile si preferintele vestimentare proprii.
Asa cum si-a obisnuit clientele de foarte multe ori, cei de la Zega au introdus noi si noi modele de articole vestimentare in pas cu ultimele tendinte in moda cu care a reusit sa isi fidelizeze chiar si cele mai exigente clientele in materie de vestimentatie. Unele din ultimele modele de pulovere lansate de catre cei de la Zega si extrem de atractive pentru femei sunt cele cu franjuri din colectia Rohr, acestea fiind extrem de practice si elegante pentru sezonul atat de toamna cat si de iarna. Franjurile reprezinta un element vestimentar cheie care dau o eleganta aparte acestor pulovere pentru femei.
Un alt model care prezinta interes mare in randul doamnelor este cel lung cu imprimeu tip rochie ce face parte din colectia Zada Boutique fiind un pulover extrem de practic. Acesta este format dintr-o singura piesa si foarte lung conferind celor care il poarta caldura, confortul si eleganta pe care si le doresc in fiecare zi de la articolele vestimentare. Imprimeul ce se regaseste pe aceste pulovere le fac sa fie extrem de usor de remarcat de catre persoanele din jur.

Despre Zega
Zega este un magazin online cunoscut pentru calitatea si diversitatea de articole vestimentare pe care le comercializeaza pe site-ul cu acelasi nume. Desi este cunoscuta concurenta extrem de acerba pe aceasta piata de fashion, cei de la Zega au reusit sa se faca remarcati datorita articolelor de calitate dar si a preturilor extrem de atractive cu care si-au fidelizat o mare parte din clientele care cumpara periodic de la ei.
Pentru cei care doresc sa plaseze o comanda telefonic sau alte informatii, acestia pot suna la nr de telefon 0758 22 38 74 sau pot trimite un mail la adresa contact@zega.ro
Sediul social al celor de la Zega este situat pe Strada Alexandru Constantinescu, nr. 34B, et.1,
camera 1, Sector 1, Bucuresti, cod postal 011471.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pe Kassa

Comentarii

Cauta

Categorii populare