Comunicate de Afaceri

Maximizeaza-ti investitia cu fose septice de inalta calitate!

Un sistem septic bine proiectat va mentine habitatul familiei tale igienic, va proteja apa potabila din curte si va minimiza impactul tau asupra mediului natural. Cu o planificare atenta si o intretinere corespunzatoare, o fosa septica te va servi multi ani de acum incolo.

Ai incredere in profesionistii de la MAGO RO COMP!

Cu un sistem de management integrat pentru calitate si mediu, in conformitate cu standardele internationale, echipa Mago Ro Comp va lucra alaturi de tine pentru a proiecta un sistem septic rezidential sau comercial de epurare a apelor uzate, care sa indeplineasca nevoile si cerintele tale. In plus, Mago Ro Comp are peste 10 ani de experienta in fabricarea produselor din poliesteri armati cu fibre de sticla, prin laminare manuala (P.A.F.S.), motiv pentru care vom avea grija sa proiectam o fosa septica cu un impact ecologic cat mai mic.

Toate produsele comercializate de noi au o garantie de 24 de luni, iar livrarea este gratuita in Bucuresti si zonele limitrofe.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de noi, va invitam pe site-ul nostru http://www.fosa-eco.ro/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: MAGO RO COMP

Comentarii

Cauta

Categorii populare