Comunicate de Afaceri

New York Fashion Week - Incaltaminte dama potrivita pentru toamna aceasta

New York Fashion Week a cucerit inimile femeilor cu colectii impresionante de incaltaminte dama toamna 2013. Fara dar si poate, anul acesta, clasicul a invins.
Daca erai nedumerita pentru ce incaltaminte dama toamna 2013 sa optezi, imaginile din cadrul show-ului te vor da si mai tare peste cap.
Eleganta si stilul clasic isi spun puternic cuvantul, iar nonconformismul si-a facut suficient loc cat sa surprinda in mod placut.
Se poarta incaltaminte dama toamna 2013 cu toc zdravan si in culori fie inchise precum visiniu, bleumarin, grena, fie stridente precum mov, albastru, galben sau in diferite dungi sau carouri.
Anul acesta tocurile cui au intrat intr-un con de umbra, iar cele mai atractive modele de incaltaminte dama toamna 2013 sunt ghetutele, care vin intr-o mare varietate de nuante, materiale si modele. Magazinul care va ofera incaltaminte dama si accesorii perfecte pentru a reusi combinatia potrivita este HotStepper.
Puteti achizitiona produsele HotStepper de pe http://www.hotstepper.ro/23-Incaltaminte-dama online sau de la magazinul acestora.
Spre suprinderea noastra, s-au intors cizmele peste genunchi, insa intr-o varianta si mai opulenta: cu catarame si… gauri.
Astfel, daca esti nonconformista ai de unde alege, iar daca adori stilul clasic-retro la incaltaminte dama toamna 2013 , sezonul acesta este fix pe sufletul tau.
Eleganta, confort, senzualitate si aspect retro... sunt noile tinute toamna iarna 2013 pe care marii creatori de moda le-au prezentat in cadrul show-ului New York Fashion Week.
Dupa o analiza asupra tinutelor prezentate, care c creu se pot purta si pe strada, in viata de zi cu zi, am gasit piesele must have ale acestor tinute toamna iarna 2013.
Piese vestimentare cu ajutorul carora ne putem transforma intreaga garderoba intr-o bijuterie fashion. Trebuie doar sa stii cum sa le asortezi si, cu investitii relativ mici, poti deveni un adevarat fashion icon.
Rozul pal este culoarea toamnei 2013.
Opteaza pentru o piesa de rezistenta in aceasta culoare precum jacheta, palton sau rochie. Gentile must have din tinute toamna iarna 2013 sunt usor dreptunghiulare, iar nuantele sunt clasice, insa evita negrul. Opteaza pentru maro, visiniu inchis, gri inchis, insa ai grija la ce le asortezi.
Fustele sunt neaparat cu talie nalta, rochiile mulate pe trup, iar incaltamintea iese din tipare, multi designeri optand pentru imprimeuri animale. Din noile tinute toamna iarna 2013 nu lipsesc rochiile office in carouri, costumele office retro (gri sau maro deschis), dar nici bluzele elegante, fine, in culori tipatoare „i imprimeuri florale.
Se merge puternic pe eleganta retro, motiv pentriu care ai mare grija cum asortezi aceste piese vestimentare pentru a obtine tinute toamna iarna 2013 fashion.
Iar daca ai o zi lenesa, afla ca anul acesta piesele „over size” sunt la mare cautare si fac parte din colectiile toamnei de tinute toamna ianra 2013.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Cupcake

Comentarii

Cauta

Categorii populare