Comunicate de Afaceri

Noi locuri de munca in Germania

Germania este o tara stabila si se numara printre locurile preferate de romani atunci cand isi cauta de munca. Aceasta ofera si unele dintre cele mai mari salarii din Europa atat muncitorilor calificati cat si celor necalificati.

Pentru a stabili daca merita sau nu sa iti cauti un loc de munca in aceasta tara, ei bine, vom face in randurile ce urmeaza o clasificare a salariilor pe care le poti primi in functie de domeniul pe care il alegi.

Spre exemplu, in constructii, domeniul cu cele mai multe oferte de locuri de munca, conform site-ului tjobs.ro poti castiga pana la 2.000 euro, iar daca esti necalificat poti lua chiar si 1.700 euro. Un alt site cu locuri de munca in Germania, http://www.locuridemuncagermania.blogspot.com/ ne arata ca un sudor poate primi intre 1.500 si 2.600 euro, cu asigurare medicala, cazare si masa gratuita.

Munca pe camp, in agricultura se plateste iarasi destul de bine. Salariile in acest domeniu incep de la 800 euro si ajung la 1.300 euro in functie de ramura in care lucrezi.

Femeile care ingrijesc batrani si persoane in varsta, care nu se mai pot deplasa, primesc pana la 1.800 euro, in timp ce cel mai mic salariu este de 1.000 euro.

Totusi, pentru a va angaja in Germania cele mai multe companii va vor cere sa stiti limba germana cel putin la nivel conversational. Nu uitati sa va luati toate masurile de siguranta inainte de a pleca intr-o tara straina!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: HaineTari

Comentarii

Cauta

Categorii populare